Termékek Menü

DESIGN NŐI CÉLPIACRA

Ár:
19.850 Ft + ÁFA ( 25.210 Ft )

B2W MARKETING TRÉNINGSOROZAT

Nőknek adsz el? Nőként építesz karriert?

Gyakorlatias workshopok, melyek a TE cégedről szólnak, így KÉSZ design stratégiával mész haza!

Tipp: Foglald le gyorsan helyedet, mert a férőhelyek száma korlátozott, max 10 fő/ alkalom! 

2019-es küldetésünk a megvalósítás, ezért úgy döntöttünk, hogy tematikusan tartjuk kurzusainkat és abban segítünk nektek, amire a legnagyobb szükségetek van

Válassz az alábbiak közül:
Válassz Workshopot:
Kéred hozzá a kiegészítő terméket? Jelöld be, ha igen!
SZÖVEGÍRÁS NŐI CÉLPIACRA SZÖVEGÍRÁS NŐI CÉLPIACRA
19.850 Ft + ÁFA

Menny.:

Leírás és Paraméterek

 

 

B2W Marketing Női Célpiacra

Hol, mikor?

Helyszín: Pálfi Éva Stílusakadémia - 1066 Budapest, Lovag u. 18.

Tematikus napok:

Délelőtt szövegírás, délután design stratégia – ugyanabban a témában. Válassz témát, és gyere mindkettőre, vagy gyere el az összes témára!

2019. június 6.     Facebook & Instagram
2019. június 21.   Ügyfélszolgálat
2019. július 2.      Termék & Csomagolás
2019. július 4.      Weboldal & Landoló Sales oldal
 
 

Mit csinálunk?

 

2018 őszén megrendeztük az első B2W Fesztivált, melyre 672 cégvezető, marketinges, sales szakember jött el csak azért, hogy szemtanúja legyen a szemléletváltásnak. Idén az a célunk, hogy segítsünk nektek a megvalósításban, ezért a 2019-es év mottója:„Csináljuk meg!”


Kezdjük el, valósítsuk meg, csináljuk meg!

Weboldalad, Landoló oldalad, Social megjelenéseid, Termékfejlesztéseid stratégiáját tesszük rendbe fél napos workshopjainkon tematikusan úgy, hogy végre egységesek lesznek a szöveges tartalmaid a vizuális megjelenéseiddel! Gondolj bele, mindössze 3 órát vesz el a napodból, mégis eredményekkel térsz haza! Hogyan lehetséges ez? Mielőtt találkozunk, egy általad kitöltött kérdőívből felkészülve érkezünk a tréningekre. És biztosan találunk olyan területet, amit rendbe tehetünk majd :)

 •  Voltál már olyan sales prezentáción, ahol tökéletesen felkészülve brillíroztál, mégsem rendeltek tőled semmit?

 •  Volt-e olyan, hogy alaposan megtervezett kampányodra szinte alig reagáltak?

 •  Hadd kérdezzek még egyet: Nőknek akartál eladni?

Ha igen, akkor nagy valószínűséggel ott nem stimmelt valami, hogy nem tudtad megszólítani, vagy cselekvésre ösztönözni őket úgy, ahogy arra vágytak volna. Pedig azok a cégek, akik nőknek adnak el mostantól sikeresebbek lesznek, mint akik nem szegmentálnak, vagy nem nőkre céloznak.

Ne feledd: a nők a háztartások költéseinek 85%-a felett döntenek. Mégis, 91% csalódott, mert úgy érzik, hogy a cégek félreértik őket, és a reklámok nem hozzájuk szólnak. Kommunikálj sikeresebben, eredményesebben, a nők pedig hálásak lesznek érte!

Ki tartja a délutáni DESIGN Női Célpiacra Workshopot?

 

 

Pálfi Éva 

  B2W Vizuális Marketing arculatodhoz, weboldaladhoz, social megjelenéseidhez

A női vásárlók egyre éhesebbek a stílusos, trendi, nekik szóló tartalmak iránt. Elvárják, hogy olyan közegben vásároljanak - legyen szó online, vagy offline boltról - ami szívükhöz közel áll, ahol jól érzik magukat.

Rémes, hogy sokan még mindig azt hiszik, hogy a nők olyan termékekre vágynak, ami "rózsaszín és kicsi". Egy weboldalon megjelenő szolgalelkű titkárnő, ősz nagyi, szőke szépségkirálynő pedig egyenesen sztereotípia, sablonos unalom!

Feltárjuk erősségeidet és megmutatom azokat a lehetőségeket, amikkel ki tudod emelni a 12=1 tucat világából megjelenésed MINDEN felületen.

Nem kell grafikusnak lenned, olyan eszközöket adok kezedbe, amiket 3 óra alatt is meg tudsz tanulni alkalmazni, de a lényeg a gondolkodás, stratégia!

Tematikusan haladunk, érdemes minden workshopon ott lenned! -20% kedvezmény jár, ha mind a 4 workshopra eljössz, így 79.400 Ft+áfa helyett csak 62.820 Ft+áfa lesz a design tréningsorozat díja.

Pálfi Éva B2W alapító, női marketing szakértő, brandstylist és divattervező iparművész, a Stílusakadémia alapítója, a Hogyan adj el nőknek B2W?, továbbá a Stílusos Márkastratégia és a Vállalkozásból Világmárka könyv szerzője

1998-ban végzett a MOME Iparművészeti Egyetemen, majd lett kreatív igazgató számos piacvezető cégnél. Nem csak művészkedik, tervez, hanem üzletasszony is, saját cégével és márkájával megreformálta a hazai divatot. Éva 20 éve tervez vizuális marketinget olyan cégeknek, akik nőknek adnak el. Vizuális Marketing Workshopjain és konzultációin cégvezetőknek segít stílusossá és eredményessé tenni márkájukat, grafikusoknak pedig megtanítja hogyan lehet művészetük sikeres.

A B2W Szövetséggel totális szemléletváltást szeretne elérni a női marketingkommunikációban úgy, hogy a fókuszban a női fogyasztók állnak.

Várlak szeretettel Téged is, dolgozzunk együtt!

 

 

Kéred hozzá a délelőtti SZÖVEGÍRÁS Női Célpiacra Workshopot is?

A női vevőid tranzakció helyett kapcsolatra vágynak, és a termékeid helyett a missziódra kíváncsiak.

A kérdés: hogyan tedd bele ezt a szövegeidbe a weboldaladon, a leveleidben, a Facebook posztjaidban, és minden más írott tartalmadban?

3 óra alatt együtt átalakítjuk a céged szöveges kommunikációját, hogy a női vevőid és követőid azt érezzék, megérted őket, és valóban hozzájuk szólsz. Kis csapatban, egymás munkáját segítve, tapasztalt szövegíró segítségével.

 

Ügyes, másolható mintákból megtanulod, hogy:

 • hogyan közvetíts igazi elismerést a női vevőid felé,

 • hogyan keljen életre a céged a női vevőid és követőid szemében,

 • hogyan tedd szöveges tartalmakkal élménnyé a vásárlást,

 • hogyan érezzenek közel magukhoz a női vevőid,

 • hogyan „írj” érezhető és valódi törődést.

 

És rögtön meg is valósítjuk együtt, jó? A cél: KÉSZ szövegeket vigyél haza, amiket már másnap bele tudsz tenni a kommunikációdba.

Szalai Gabriella

  B2W SZÖVEGÍRÁS workshopok vezető trénere

Tanulási szakértő, aki 14 éve marketingezik és ír szövegeket sikeresen kifejezetten női célpiacra.

45 ezres olvasótábora élvezettel olvassa cikkeit, leveleit. Gabi a B2W Szövetség alapító tagja, a B2W VIP Közösség belső szövegíró-tanácsadója, Év Marketingese díjazott, és a HVG Goldenblog díj nyertese.

Szenvedélye a szövegírás, és soha, sehova nem indul el radíros végű ceruza, és hegyező nélkül. Kifejezetten azért állította össze ennek a workshopnak az anyagát, mert nőként fontosnak tartja, hogy minden cég alkalmazza a B2W tudatos kommunikációt. A szövegírást máig napi szinten tanulja, és rendszeresen jár tengeren túli marketing konferenciákra.

Tematikusan haladunk, érdemes minden workshopon ott lenned! -20% kedvezmény jár, ha mind a 4 workshopra eljössz, így 79.400 Ft+áfa helyett csak 62.820 Ft+áfa lesz a szövegírás tréningsorozat díja.

„A NŐK hálás, lojális célközönség. Erős, lelkes támogatóink. Elnézik, ha elbénázok valamit, megbocsátanak, ha hibát vétek, és értékelik az alázatot, amivel viszonyulok hozzájuk. Soha nem jutottam volna el egy nulla tőkéből indított céggel addig, ahol most vagyok, ha nem pont ŐK segítenek nekem ebben. I.M.Á.D.O.M, hogy zömében női vásárlóim vannak! Ők a mi erősségeink.”

 

Várlak szeretettel Téged is, dolgozzunk együtt!

 

 

 

Miért érdemes eljönnöd?

 • Jelenleg nincs más hasonló tréning, szolgáltatás, tudásanyag, pedig a rossz konverziónak lehet oka az, hogy a nők elfordulnak márkádtól

 • Tudni fogod mi az a plusz, amitől ezentúl nem kell a konkurenciával küzdened

 • Megmutatjuk hogyan válik igazán szerethető, izgalmas világgá céged a nők szívében!

 • Mi a B2W vevőre célzott stratégia titka?

 • Perszonalizáljuk vevődet és elbűvölővé varázsoljuk termékedet neki

 • Meghatározzuk a fő stílusodat, így pontosan tudod majd mikor hogyan kommunikáljon terméked, szolgáltatásod

 
Amikor megalapítod cégedet, márkádat, vagy egy új szolgáltatást, akkor még hosszú utat kell bejárnod az igazán átütő sikerig. Ma már hatalmas a piac és bizony kevés, ha valami jó minőségű.
Miért? Bőséggel válogathatunk a lehetőségekből, tucatjával jut minden ujjunkra belőlük. Ezért még a legkiválóbb márkáknak is szükségük van a vevővonzó megjelenésre.

 

A nőknél különösen fontos ez!

 
 
 
 
 
 

 

Milyen előnyökre teszel szert a workshop végére? Tudni fogod:

 • mi a legütősebb pozicionálása cégednek / márkádnak

 • hogyan írd meg az első olyan briefedet, mely végre márkádat támogatja

 • színpalettád legjellemzőbb színei, amit később bátran használhatsz online és offline felületeiden. Nem kell tovább gondolkodni, hogy mikor milyen színnel milyen hatást érsz el, mert pontosan tudni fogod!

 • hogyan jelenj meg a vevőd fejében úgy, hogy neki te vagy a legjobb választás

EZ A TE MÁRKÁDRÓL, CÉGEDRŐL SZÓL, SAJÁT MAGAD is képes leszel tervezni, vagy grafikusodnak, szövegíródnak pontosan átadni mit vársz tőle.

Bevált, eredményes trükkök - nagyon inspiráló!

Hol, mikor?

Helyszín: Pálfi Éva Stílusakadémia - 1066 Budapest, Lovag u. 18.

Tematikus napok:

2019. június 6.     Facebook & Instagram
2019. június 21.   Ügyfélszolgálat
2019. július 2.      Termék & Csomagolás
2019. július 4.      Weboldal & Landoló Sales oldal
 

Délelőtti időpontokon csak szövegírási kurzusokat tartunk:
 
09:00 - 13:00   B2W Szövegírás workshop
 
Délutáni időpontokon csak vizuális marketing kurzusokat tartunk:
 
14:00 - 17:00   B2W Design stratégia workshop
 

Mindkettőn ott lehetsz aznap, válts kedvezményes jegyet rá!

 
 
Technikai felszereltség, catering:
 
A legmodernebb  technikai eszközök segítik napunkat, de érdemes hoznod a saját laptopodat is.
A terem jól felszerelt, WiFi kóddal tudsz a netre csatlakozni. Lesz édes és sós aprósütemény bekészítés, üdítő és kávé.
Óránként 10-15 perces szünetekben kötetlen beszélgetés - kapcsolatépítésre ez a legjobb alkalom!
Kényelmes, hétköznapi laza öltözetben gyere, dolgozni fogunk :)

Nekik megváltás lesz ez a tudás:

 • Cégvezetők, akik a cég első embereként szeretnek minden folyamatot kontrollálni, ám eddig a design világa túl misztikus volt számukra

 • Marketinges munkatársak, mert korrekt brief alapján felére csökken az időrabló kommunikáció a grafikussal, mégis sikeresen pozicionált a design is

 • Kreatív vezetők, akik hatással bírnak marketinges munkatársaikra a tökéletes brief kialakításában

 • Grafikusok, mert végre megértik mitől lesz művészetük sikeres és vevőre célzott

 • Weboldal tulajdonosok, akik nap, mint nap a vevőszerzés és megtartás szélmalomharcát vívják

 • Bloggerek, mert színes, ízes tartalmakat adhattok olvasótáborotoknak, akik veletek ébrednek majd

 
 

Vannak, akik túlteljesítik saját elképzeléseiket is!

Amikor 5-10 fős csoportokban dolgozunk, akkor különösen nagy értéket képvisel a többi, hozzád hasonló, szintén marketinges gondolkodású cégvezető tapasztalata, véleménye. Fantasztikus látni, hogy bár különböző területekről érkeznek, mégis a cél és a gondolkodásmód közös.

Segítek cégvezetőknek megérteni miért fontos a márka megjelenése, grafikusoknak tartok tanácsadást, hogy miként fogjanak hozzá marketinges hozzáállással egy projektnek.

Saját márkát indító egyéni vállalkozók jönnek el workshopjaimra, akik egyedül csinálnak kezdetben mindent és szükségük van egy bevált receptre, amit maguk is képesek lefordítani a saját stílusukra. Szó sincs arról, hogy grafikusokat képezzek, de képzeld, mégis vannak, akik olyan ügyesen haladnak, hogy kész logóval, csomagolástervvel mennek haza a workshopról!

 

Mit mondanak azok, akik már jártak tréningjeinken?

 

"Nagyon jól felépített workshop, logikus, érthető, inspiráló. Segít abban, hogy megfelelő briefet adjon a grafikusnak, amit ő is ért. Most már értem milyen logikával, inspirációval dolgoznak és mik a fontos szempontok. Mélyebben megértem a márkám, hogyan tudom megérinteni a célcsoportot." Greksa Bernadett Revlon Magyarország Brand managere

"Mottóm a munkával és az élettel kapcsolatban, hogy egy biztos dolog van a VÁLTOZÁS. Évit, 2016 óta követem és ismerem, főleg azért tűnt fel, mert egyedülállóan már akkor is NŐKre célzó stratégiával gondolkodott, mind a megjelenésben, mind a marketingben. 2017-ben elkezdtünk együtt dolgozni. Tudtam, hogy ő az én tervező segítségem, hiszen folyamatosan megújul és előrelátó minden ehhez kapcsolódó témában. Évi, a Brand tervező napon egy hatalmas változással ismertetett meg bennünket, amellyel új és PONTOS INSPIRÁCIÓKAT adott arról, hogy hogyan is lépjünk tovább és gondolkodjunk 2018-tól az elkövetkező években. Gyakorlatiasan szemléltetve mutatta meg azokat az új trendeket, lehetőségeket és kötelező elemeket, amelyekkel ki tudok tűnni majd a nagy zajból, ami körül vesz, várom, hogy belefoghassak. Pontosan éreztem az előadásai folyamán és az egész napon azt, amiről beszélt is: a baráti, közvetlen hangulatot, és a rengeteg pozitív energiát, amit átadott nekünk. Délután már csak azt éreztem: még, még, még kapni akarok belőle.
Köszönöm, hogy ott lehettem, alig várom a folytatást."
Berényi Zsuzsa - Berényi Sminktetoválás

" Varázslatos 01.11. Új kezdet! Elvarázsoltatok, még most is a hatása alatt vagyok...nemcsak sok hasznos információval gazdagodtam, hanem megerősítést is kaptam, hogy jó az irány és haladjak tovább az utamon...hálásan köszönöm" Illés Tóth Orsolya

" Micsoda tények, tudásanyag, értékek, szeretettel köszönöm! Nekem nagyon megérte befektetni az időmet, figyelmemet és a pénzemet, új tudás és megerősítések csokra. Szívből gratulálok Éva a munkásságodhoz!" Gulyás Melinda Forever Living Products

"★ Hitelesség ★ Alázat ★ Szenvedély ★ Szakértelem ★ Élmény 5 csillagos brandépítés a Pálfi Éva Stílusakadémia jóvoltából

Amikor úgy jössz el egy egész napos továbbképzésről, hogy egy pillanatra sem lankadt a figyelmed, a lelkesedésed, az elhatározásod, sőt, szeretetbuborékban, hasznos információkkal és élményekkel feltöltve érzed magad a nap végén, akkor valami nagyon professzionálisnak voltál a része. Értéket átadni, miközben lélekben is felemeled a hallgatóságod, ez az oktatás magasiskolája. Pálfi Éva az ösztönösséget kiváló módon elegyíti a tudatossággal. Hiteles szakember, végtelenül pozitív kisugárzású előadó, aki a részletekre éppúgy figyel, mint a nagyobb összefüggésekre. Nemcsak tudással és tapasztalattal, hanem egy élménnyel is gazdagodtam, amit a kifogástalan helyszínválasztás és az apró figyelmességek tettek teljessé. Köszönöm!" Aigner Iván KK Moves

 

Kérdések, amik felmerülhetnek benned is:

Nem vagyok író, rémesek a rímjeim és lassan fogalmazok. Való nekem is ez a workshop?

- Érthetően haladunk majd, lépésről-lépésre, célunk, hogy végre izgalmasan és felszabadultan fogalmazz.

Nincs kézügyességem, nem értek a designhoz. Meg tudom csinálni a feladatokat?

- Naná, célunk, hogy végre közelebb hozzuk a design világát hozzád!

Már rengeteg olyan előadáson voltam, amivel nem tudtam mit kezdeni a saját cégemben, ez is ilyen lesz?

- Konkrét megvalósításokat mutatunk be neked, megvalósítunk és olyan problémákat oldunk meg, ami segít neked. Ez az előnye a kis csoportoknak.

Majd ha már tartok ott, hogy ki tudjam fizetni, akkor majd egy következő alkalommal mehetek?

- Lefeleztük az árát a szokásos tréningjeinknek azért, hogy elérhetőbbé tegyük ezt számotokra. Ne várd meg, hogy még több pénzed bánja a rosszul felépített arculatod, unalmas szövegeid miatt a marketingre szánt keretedet. Ha az alapok rendben vannak, már az első hónapban érezhető a változás! Lassan elaprózva, vagy gyorsan lendületesen akarod cégedet fejleszteni?

Nekem nem nők a vevőim, nekem is hasznos ez a workshop?

- A workshop mindenkire érvényes, alapvető technikákat és praktikákat tanulsz meg, melyet az élet más területein is jól alkalmazhatsz

Ha még nincs cégem, akkor is érdemes elmennem rá?

- Ha 20 év múlva lesz kész amit már most tervezel, ezek az alapok akkor is megállják a helyüket. A stratégián nem fog a fagy, a szél, nem kezdi ki az idő! Sőt, ha tervezési fázisban vagy, könnyebb a helyzeted, mintha már egy elrontott szitut kellene rendbe tenned.

TEDD MOST RENDBE szöveges és vizuális stratégiádat és csökkentsd a rossz konverzió miatt kidobott felesleges költéseidet!

Ha elvégzed, eleve olyan vevők találnak meg, amire a termékednek, szolgáltatásodnak szüksége van.

Reméljük találkozunk, már nagyon várjuk!

További csodaszép napot, üdvözlettel:

Évi & Gabi - B2W női marketing szakértők

u.i.

Ha eljössz, megváltozik minden, amit eddig márkádról hittél. Nem lesz kérdés, hogy márkád vajon csak neked tetszik-e, vagy női vevőidet is rabul ejti! Innentől kezdve mindent tudni akar termékedről, szolgáltatásodról!

Ne habozz, ne várj a döntéssel, mert minden egyes nap csak kidobott pénz, ha nincsenek rendben az alapok! Ráadásul meglepünk egy AJÁNDÉK Brand Tervező Határidőnaplóval is!!!

 

Mi történik a jelentkezés után?

 1. Kapsz egy automatikus e-mailt a befizetéshez szükséges adatokkal

 2. Befizetésed beérkezésével véglegesíted helyedet a csapatban

 3. Kapsz egy kitöltendő kérdőívet, hogy fel tudjunk készülni márkád és vevőid design stratégiai pozicionálására. Kérlek légy nyitott és őszinte, ez érted van! Köszönjük!

 4. A B2W Workshop előtt 3 nappal küldünk egy tájékoztató levelet minden információval kapcsolatban.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: brand, design, stratégia, workshop