Termékek Menü

VIP Belépőjegy 2024-es B2W Fesztiválra

Ár:
86.500 Ft + ÁFA ( 109.855 Ft )

Leírás és Paraméterek

“2024-ben még izgalmasabb élményekkel készülünk”

A női fogyasztók hatalmas vásárlóerőt és befolyást jelentenek, ezért az ő bizalmuk elnyerése óriási jelentőséggel bír. Többé ne úgy gondolj a hölgyekre, mint egy piaci résre, egy szegmentálható csoportra, ők ma már a családi kassza fő döntéshozói és imádnak vásárolni! A nők teljesen másképp vásárolnak, mint a férfiak. Ráadásul a női célcsoport mást vár el a hirdetőktől, mint az eddig használt 12=1 tucat maszkulin marketingkommunikáció. És ez jó! 

Prémium kapcsolatépítési lehetőség cégvezetőkkel, nagyvállalati döntéshozókkal!


 

 

Üdvözöllek!

B2W Közösségeinkbe invitállak, tartozz közénk!
Rekord számmal és rekord pozitív visszajelzéssel zártuk az idei B2W Fesztivált októberben,
és nem véletlenül! Amellett, hogy akik ellátogattak eseményünkre, elkötelezettek a nők támogatásában, azt szeretnék, hogy cégük 2024-ben stabil sikereket és eredményeket érjenek el.
Ehhez olyan szemléletváltó erősen progresszív tudást, gondolatokat és adatokat kaptak, amivel messze megelőzhetik iparágukat és saját maguk is véleményvezérekké válhatnak.

Hiszen ők is elsők lesznek, velünk együtt.

Büszkék vagyunk rá, hogy mi vagyunk az #1 női marketing szakértők itthon Magyarországon, nem is akárhogyan:

1. PRÉMIUM SZAKMAI PROGRAMOKKAL
2. EXKLUZÍV KAPCSOLATÉPÍTÉSSEL

Rólunk mindig hetekig ír a sajtó, résztvevő, kiállító. Ha követsz minket, pontosan tudod, hogy milyen klassz szokott lenni
minden eseményünk. Sztárelőadókkal készülünk, s olyan témákkal, melyek fókuszában most a stabil növekedés,
digitális innováció áll, természetesen mindezt azokért a cégekért, akik nőknek adnak el.
Prémium közösségben biztosítunk lehetőséget kapcsolatépítésre nagyvállalati döntéshozóknak, vállalkozóknak,
kivitelezőknek, akik olyan cégeket segítenek szakmai tudásukkal, akik a női célpiacra fókuszálnak.

“A B2W ALAPJAIBAN VÁLTOZTATTA MEG A HAZAI VÁLLALKOZÓI SZEMLÉLETET”

Hogyan lett ekkora sikere 6 év alatt?

1998-ban (25 éve) kezdtem pályámat kreatív igazgatóként hazai piacvezető cégeknél, reklámügynökségeknél és rengeteg olyan multi és kkv céggel dolgoztam (amerikai, német és hazai), akik nőknek adtak el. Pontosan tudom mire vágynak a női vásárlók és mára igazi küldetésemmé vált ezt a tudást átadni más szakembereknek is.

  • 2018 januárjában alapítottam meg a B2W Kommunikációt, fél évre rá már megtartottuk a Lurdyban az első B2W Fesztivált (alig 3 hetünk volt meghirdetni), aznap 672-en regisztráltak be
  • 2019-ben 1000 fősre nőtt a rendezvényünk s a B2W Fesztivál elnyerte a Magyar Marketing Szövetség első MARKETING GYÉMÁNT díját
  • 2020-ban egyetemi tananyag lett a B2W Marketing, a Metropolitan Egyetem mesterképzőseinek tanítom azóta is és jövőre is felkértek a folytatásra – ez egy hatalmas szakmai elismerés, gondolj bele, hogy a B2W egy teljesen új, folyamatosan fejlődő irányzat, nekem pedig megtiszteltetés, hogy amit megalkottam kezd önálló lábra állni. A B2W Akadémia 2020-ban elnyerte a Magyar Marketing Szövetség MARKETING GYÉMÁNT díját
  • 2021-ben a szigorítások miatt élőben 200 fővel, ONLINE pedig közel 5000 (!) fővel tudtuk megtartani a B2W Fesztivált. 2 napos volt a tavalyi, az első élő nap a prémium színvonalt képviselte, a második nap pedig minden várakozást felülmúlt online! Bevallom most is dolgozunk rajta, hogy legyen online nap, mert szerintem ki fogjuk nőni a hazai rendezvényközpontokat ;)
  • 2022 is rengeteg változást, komoly üzleti akadályokat hozott a cégek, gyártók életébe, így nem véletlenül választottuk témának a folyamatos stabil fejlődést, ehhez pedig a legjobb, legsikeresebb hazai szakértőket hívom el, hogy ismét egy hatalmasat lépjünk előre. 4 millió magyar hölgyet értünk el kampányunkkal, végre a nőknek is segíteni tudunk a felelős, okos fogyasztói hozzáállásban.
  • 2023-ra a B2W hatszoros (!) Marketing Gyémánt díjas lett, számomra a legszebbet kaptuk meg januárban: “Társadalmi szerepvállalásért, a NŐKÉRT ÉS A NŐKRE CÉLZÓ CÉGEKÉRT”
    2023 júniusába megalakult a Magyar Marketing Szövetség Női Marketing Tagozata, melynek rendkívül megtisztelő, hogy alapítója és elnöke lehetek.

    2023-ban újra szemléletet váltottunk a B2W Fesztiválon, mely rekord volt minden szempontból!

NEM VAGYOK EGYEDÜL!

Mindig úgy gondoltam, hogy együtt többre vagyunk képesek, ezért a különböző szakterületek legjobbjait kérem fel minden évben, hogy megosszák velünk tudásukat, tapasztalataikat.
A Te tudásodra is szükség van, csatlakozz hozzánk bátran!
Várlak szeretettel:


Pálfi Éva

B2W alapító, #1 női marketing szakértő,
a Magyar Marketing Szövetség Női Marketing Tagozatának elnöke
a Metropolitan Egyetem B2W Marketing oktatója

Van egy víziónk:

A B2W kiáll a nőkre célzó tudatos, őszinte, egyenes marketingkommunikáció mellett, ezért arra törekszik, hogy a nőket és a nőkre célzó cégeket tudásanyagokkal, és a jövőt alakító példaértékű szakemberekkel segítse. Kérlek csatlakozz támogatóként is, mi pedig rengeteg extra megjelenést biztosítunk brandednek prémium közösségünkben.

„A nőknek szóló marketing szakértője Magyarországon egyértelműen Pálfi Éva”

(Dr. Papp-Váry Árpád – Magyar Marketing Szövetség alelnöke 2022)

 
 
 
 

 

Nézd meg mit mondtak azok, akik ott voltak a rendezvényeinken:

Várunk szeretettel:

 

Jegyvásárlás

 

 


Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!