Termékek Menü

VIP Belépőjegy VIDEÓKKAL - B2W EXPERT DAY

Ár:
34.280 Ft + ÁFA ( 43.535 Ft )

VIP Belépőjegy Videofelvételekkel
Helyszín: Akvárium Klub
1051 Budapest, Erzsébet tér 12.

2020. november 19. csütörtök  9:30 - 18:00
Te döntöd el, hogy személyesen, vagy online szeretnél velünk tartani!
+ AJÁNDÉK: 2 havi teljes jogú tagság az újonnan induló B2W VIP Közösségben, ahol az összes eddigi felvételhez hozzáférsz!

Kéred hozzá a kiegészítő terméket? Jelöld be, ha igen!
ONLINE Belépőjegy - B2W EXPERT DAY ONLINE Belépőjegy - B2W EXPERT DAY
14.890 Ft + ÁFA
AKVÁRIUM Élőben Belépőjegy - B2W EXPERT DAY AKVÁRIUM Élőben Belépőjegy - B2W EXPERT DAY
29.559 Ft + ÁFA

Leírás és Paraméterek

Cégvezetők, marketingesek kapcsolatépítő prémium rendezvénye, példaértékű szakértőkkel
a 2021/22-es sikereidért

Előadók

Ha a vásárlóknak lenne neme, NŐ LENNE. Te is nőknek adsz el, tarts velünk!

Jegyvásárlás


Muszáj most okosan csinálnod!

Mit is? Miért is? Most különösen fontos vállalkozásodnak előre terveznie, sőt, azt javaslom többféle taktikával számolj! Az elmúlt fél év megmutatta, hogy vagy tönkrementek jól menő cégek, vagy beleálltak egy olyan flexibilis hozzáállásba, amitől duplázni is képesek voltak.

A B2W Expert Day most nem a fesztivál feelingre koncentrál, hanem arra, hogy céged ne csak túléljen az egyre komolyodó válságban, de exponenciálisan növekedhessen is!
Ez egy szakértői MESTERELME nap, brutál erős új tippekkel!
  • Hogyan hozz létre álomcéget tőke nélkül?
  • Hogyan érd el, hogy rajongóid hűen kövessenek?
  • Hogyan jelenj meg a női vevőid fejében úgy, hogy Te vagy a legjobb választás?
  • Mit szabad nőknek kommunikálnod és mitől hagynak el azonnal?
A legkomolyabb témákat feszegetjük, s ehhez a legkiválóbb előadókat hozom el Neked, egy igazi Cápa befektetővel az élen.

Rengeteg rendezvényen jártam az elmúlt pár hónapban és utaztam is, lehet ezt okosan és felelősen is csinálni! Ezekért a tréningekért én milliós összegeket fizetek ki, folyamatosan fejlődnöm kell, hogy a szakmai életutam 22 éve töretlenül ívelhessen felfelé.
Arra törekszem a B2W-ben, hogy megfizethető, idén a fejlődésedhez mérten minimális összegekért kaphassad meg tudásanyagainkat, amit aztán bőséggel visszakereshetsz, ha megfogadod tanácsainkat! Tudom, hogy nem csak álmodozni vágysz, legyél végre sikeres abban, amiben igazán jó vagy!

Arra biztatlak, hogy tarts velünk ezen a napon, gyere el és találkozz velünk, mert nem csak személyesen kaphatsz választ elakadásaidra, de az az inspiráló érzés, amit megtapasztalsz velünk, az kitart 2022-ig is! Olyan kapcsolatokra tehetsz szert, amik új távlatokat nyitnak meg előtted a legnehezebb időkben is.

Olyan közösségbe vezetlek be, ahol ez igenis lehetséges, odafigyelünk egymásra, és nem hagyunk magára senkit sem!
Higgy nekem, én már csak ilyen közösségekbe járok fejlődni! ;)

B2W Expert Day előadásai igazi dopping lesz márkádnak!


Tudtad? A NŐK 91%-a CSALÓDOTT!

Úgy érzik, a reklámok nem értik meg őket
Pedig a vásárlások 85%-a női döntésre, vagy befolyásra történik, ez egy óriási szám, muszáj foglalkoznod vele!

Miért is? A nőket teljesen más motiválja, mint a férfiakat, másra vágynak, más kelti fel a figyelmüket és nagyon nem mindegy hogyan fognak megbízni benned, vagy termékedben. Ráadásul a nők imádnak vásárolni, akár órákat is képesek bolyongani egy bevásárlóközpontban, közben kapcsolatokat építve. De a legfontosabb, hogy pontosan ugyanezt csinálják az online térben is!!!
Ebből az következik, hogy igenis rendbe kell tenni mindent a weboldaladon, cégedben, termékeid kialakításában, mert rengeteg pénzt hagysz az asztalon, ha nem figyelsz rájuk.4x GARANCIA & BIZTONSÁG

 

Ha hezitálsz a személyes jelenlét miatt, ne tedd, segítek pár fontos információval Neked:

Gyorsított regisztrációval várunk és olyan karszalagokkal,
amikkel jelezheted a többieknek, hogy szeretnél-e ismerkedni velük, vagy inkább maradjanak távol (ZÖLD & PIROS karszalag)

Az Akvárium Klub bejáratainál folyamatosan fertőtlenítheted a kezedet, maszkot is adunk.
500 fős termet bérelünk és max. 200 főt engedünk be, nem leszünk egymás nyakán. 
A helyszín színvonalas, most szeptemberben itt vizsgázott a szigorításokat betartva a Marketing Summit esemény is.
Rutinosan fertőtlenítenek mindent és nagyon vigyáznak majd ránk!

Mi történik, ha elmarad a rendezvény?

NEM MARAD EL! Megtartjuk egy másik időpontban, várhatóan március 8-án Nőnapon. Jegyedet 1 éven belül felhasználhatod, ráadásul még jól is jársz, mert a belépőjegyeink "békeidőben" 65ezer Ft-tól indulnak.

Mi történik, ha aznap mégsem tudsz eljönni?
Online élő adásban követheted a napot és a helyszínen lévő ajándékokat, ajánlatokat megkapod utólag tőlünk kiszállítva. Fenntartunk 1 hónapig Nektek egy csoportot, ahol bátran kérdezhettek tőlünk, segítünk.

Ha nem tudok menni, beválthatom a jegyemet másra is?
Dönthetsz úgy, hogy bármi másra beváltod, pl. konzultációra Pálfi Évához, vagy jövőre egy rendezvényünkre. 1 évig használhatod fel.

Visszakaphatom a jegyárat, ha elmarad a rendezvény?
Igen, ez a legerősebb garanciánk. Kérlek időben foglald le a jegyedet, mert napokon belül betelik a terem!

Fontos vagy nekünk, az Akvárium Klub mindent megtesz, hogy vigyázzon Ránk!
 

 

Mit jelent a B2W?

Jelentése: Business-to-Woman, melynek rövidítése: B2W®
Márkanév is, mely jelöl egy értékteremtő közösséget a nőkért és a női fogyasztókra célzó cégekért. (Magyar Szabadalmi Hivatal B2W védjegy 2018.01.24., 2018.02.28-tól pedig a B2W Branding®, B2W Marketing®, B2W Sales®, B2W PR® szóösszetételek élveznek oltalmat)

A B2W®, azaz a business-to-woman minden olyan nőkre célzó üzleti tevékenység (beleértve a kommunikációt, logisztikát, értékesítést, stb.), melyet a hirdető kifejezetten női célcsoporttal folytat. A női célcsoport lehet női vevőkre célzó business (B2B), és lehet női fogyasztó (B2C) is.

 

Társadalmi szerepvállalás

A B2W® kiáll a nőkre célzó tudatos, őszinte, egyenes marketingkommunikáció mellett, ezért arra törekszik, hogy a nőket és a nőkre célzó cégeket tudásanyagokkal, és a jövőt alakító példaértékű szakemberekkel segítse.

A B2W® hiszi, hogy az okos marketingkommunikációnak társadalmi haszna van.

A B2W® fókuszában a 21. századi nők élettani, biológiai és érzelmi megismerése áll, ezért folyamatosan kutatja és elemzi szokásaikat, élethelyzetüket annak érdekében, hogy a B2W tudatos cégek marketingkommunikációja támogassa és segítse a nőket az előttük álló kihívásokkal való megbirkózásban, a nekik szánt termékek és szolgáltatások közti választásban, és hogy számukra a vásárlást egyszerűbbé, megnyugtatóvá, biztonságossá, de egyben a mindennapokból kiszakító élménnyé is tegye.

A B2W® legjelentősebb szakmai csúcstalálkozója a B2W Fesztivál, mely évente kerül megrendezésre.

A B2W® prémium közössége a B2W® VIP Club, melyben a tagok kapcsolatépítéssel, tapasztalatmegosztással, tudásanyagokkal, és saját online közösségi platformmal fejlesztik magukat, és cégüket. Folyamatosan figyeli és kutatja a média pozitív és negatív hatásait, hogy megoszthassa tapasztalatait a média szereplőivel, cégvezetőkkel, marketingesekkel és kivitelezőkkel, valamint magukkal a női fogyasztókkal is.

 
 
FONTOS! A B2W® nem feminista megkülönböztetés,
egészen egyszerűen figyelembe veszi azt a tényt,
hogy a nők és a férfiak élettani, biokémiai és érzelmi tulajdonságokban is mások.
Más teszi a nőket és más a férfiakat boldoggá.
Mások az erősségeik, gyengeségeik, stratégiájuk céljaik eléréséhez,
más a hangnemük, stílusuk és kapcsolatuk az emberekkel.
Más hatást vált ki egy nő és megint mást egy férfi az emberekből.
Ezért ma, amikor mindent perszonalizálunk, elengedhetetlen,
hogy megértsük a női fogyasztót, mint legnagyobb vásárlóerőt.

 

Üdvözöllek!

A B2W alapítójaként invitállak egy olyan szakmai közösségbe, mely igazi inspiráció a nőknek, női vállalkozóknak, s azoknak a cégeknek, akik a női célpiacra fókuszálnak. Olyan erős inspirációt és tudást kapsz tőlünk, mely mostantól alapjaiban határozza meg kommunikációdat.

Hálás vagyok a végtelen sok tanulásnak, tapasztalatnak, amit az elmúlt 22 évben a nőkre célzó cégekért tettem, mert most pontosan tudom, hogyan kel életre egy női célpiacra fókuszáló márka és mitől lesz sikeres. Huszonkettő év távlatában kijelenthetem, hogy a B2W  időszerű, ki kell mondani, hogy más marketingkommunikáció kell a nőknek, mint a férfiaknak. Így tervezek, és ilyen szellemben oktatok tréningjeimen, előadásaimban. Mivel az én szakterületem a vizuális marketing, ám a B2W egy sokkal komplexebb terület, más szakterületek kiválóságait is meghívtam neked. Felemelő érzés ide tartozni!

B2W Közösségünk tagjai hazánk legnagyobbjai, szakmájukban tiszteletre méltó specialisták, cégvezetők, marketingesek, influencerek, kivitelezők.

Van valami, ami közös bennünk: elkötelezettek vagyunk abban, hogy segítsük, támogassuk azokat a cégeket, akik nőknek adnak el abban, hogy felelősebben, eredményesebben és sikeresebben kommunikáljanak követőikkel, vevőikkel.

2018 áprilisában jött el a nagy nap: a MARKETING NŐKNEK rendezvényünkre 1 hét alatt elfogyott minden jegy. Az esemény egyben könyvbemutató is volt: A "Hogyan adj el nőknek B2W?" könyv megjelenésével datálható a B2W®  születése.

2018-ban a B2W Fesztivál szervezésével az volt a célunk, hogy kinyissuk zárt közösségünk kapuit, és befogadjunk minél több olyan céget, akik hasonló értékrenddel szeretnék megismerni a B2W tudatos kommunikációt. 672 fő vett részt az első fesztiválon, és 50+ fő azonnal csatlakozott is a B2W VIP Clubhoz.

2019-ben szintet léptünk és a megvalósításra koncentráltunk. Mottónk a "Csináljuk meg" rengeteg vállalkozót doppingolt, 900+ fő vett részt eseményünkön. A B2W Fesztivál pedig elnyerte a Magyar Marketing Szövetség Marketing Gyémánt Díját, ami egy hatalmas elismerés a szakmától és egy erős felhatalmazás is, hogy tudatosan csináljuk tovább a munkánkat.

Idén 2020-ban fontos feladatomnak érzem, hogy összetartsam ezt az inspiráló, pozitív közösséget, ám azt gondolom, hogy a jövőt együtt kell megélnünk és együtt kell alakítanunk - tedd hozzá a tudásod bátran te is! A következő években csak azok lehetnek sikeresek, akik hozzáállása flexibilis és olyan kapcsolatrendszerrel bírnak, ami segíti cégüket a tervezésben, gyártásban, vevőkiszolgálásban, marketingben és PR-ban. Ehhez szükséged lesz a rajongóidra is, ők lesznek a legjobb sales embereid!

Csatlakozz hozzánk, és inspirálódj olyan flow élményekkel, és olyan tudással, amit azonnal használni tudsz jövőd sikereihez!

Várlak szeretettel B2W Közösségünkbe:

Pálfi Éva
B2W alapító, női marketing szakértő, brandstylist iparművészMi történik a jelentkezés után?

  1. Kapsz egy automatikus e-mailt a befizetéshez szükséges adatokkal

  2. Befizetésed beérkezésével véglegesíted helyedet az egész napos programra

  3. A B2W Expert Day előtt 10 nappal és 3 nappal is küldünk egy tájékoztató levelet minden információval kapcsolatban.

Ha eljössz, megváltozik minden, amit eddig márkád megjelenéséről hittél. Nem lesz kérdés, hogy hogyan adj el nőknek jövőre, hogy fejlődhessen márkád, konkurenseidet fényévekkel lekörözve!

Nem lesz kérdés, hogy az, amit csinálsz csak neked tetszik-e, vagy vevőidet is rabul ejti! Innentől kezdve mindent tudni akar termékedről, szolgáltatásodról!

Ne habozz, ne várj a döntéssel, mert minden egyes nap csak kidobott pénz, ha nincsenek rendben az alapok!

U.i.

Idáig eljutottál az olvasásban? Akkor TE vagy az, akit keresek! Nélküled meg sem rendezhetjük a 2020-as B2W Expert Day-t! Ott a helyed! (Komolyan.)

Nézd, ha egészen idáig elolvastad az oldalt, mindketten tudjuk, hogy szívesen ott lennél velünk. Ezért téged semmiképpen sem szeretnélek elengedni.

Egyenes leszek: ez a rendezvény kihagyhatatlan, most meg a válság miatt pláne. És akkor még nem is beszéltünk az előadókról, akik kifejezetten NEKED készülnek olyan fontos tudással, amit szenvedélyesen szeretnének megosztani.

Ne felejtsd, 2021-ben már sokkal-sokkal több kell vevődnek, követődnek. Márkád megérdemli, hogy végre sikeres legyen, hát engedd, hogy megszeressék!

Első lépés: jegyvásárlás.

(Nem, nincs kibúvó.)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!