Termékek Menü

2023.01.26.

Helyszín: Budapest   Időpont:  2023. január 26. csütörtök (10:00 - 16:00)

  Jegyvásárlás >> 
 

Miről szól a 6. Brand Tervező Nap?

A legfrissebb újdonságokról tanulsz egész nap, melyet 2023-ban azonnal alkalmazni tudsz. Gyakorlati megvalósítások, stratégia, design és szövegírás, nem csak B2W!
Igazi doppping lesz márkádnak!!!

 

 OFFLINE & ONLINE STRATÉGIA 2023
 TERMÉK & CSOMAGOLÁS DESIGN
KAMPÁNY & RENDEZVÉNY SZÖVEGÍRÁS

ÜZLETI KAPCSOLATÉPÍTÉS

 

Ma már az olcsóságra senki nem kíváncsi, minden ujjunkra jut a lehetőségekből, óriási a reklámzaj, mi pedig egyre türelmetlenebbek, hűtlenebbek leszünk, időhiánnyal és figyelmetlenséggel tetézve. Mindenki élményre, BRANDRE vágyik.

A jövőben azok a cégek lesznek sikeresek, akik termékei, hirdetései és social megjelenései brutálisan jól néznek ki. Különlegesek, másolhatatlanok, magával ragadó élményeket adnak. Ráadásul 2023-ban már ki kell tűnni az átlagosból, különben semmibe vesznek. A gyorsaság pedig olyan versenyelőny lesz, melyet ha kiválósággal teljesítesz, akkor végre szárnyalhatsz márkáddal.

Megismerheted a 2023/24-es trendeket, legütősebb módszereket, amiket ha jól használsz, erős brandet, stílusos megjelenést és felejthetetlen élményt adhatsz vevőidnek.

A legfontosabb sarokpontokra fókuszálunk, hogy hogyan legyél eredményes és hogyan kerüld el a buktatókat. Ehhez 2 vendégelőadót is hívők majd, hogy rávilágítsanak nem minden a design, az álmodozás pedig nem stratégia. Brandedben rendben kell lennie a vállalkozásfejlesztési és sales alapoknak is, tudnod kell mire lehetsz képes! Miért? Ha most hirtelen ötszörösére növekszik megrendelésed, tudj nőni a feladattal! S ha márkád követeli, akkor végre a hiperekbe is bekerülhetsz!

Meghatározzuk a célokat, tervet készítünk és kidolgozzuk azt a te saját márkádra.

Végre tudni fogod hogyan posztolj 2023-ban, milyen a legütősebb e-book/csali kinézete, hogyan készíts termékbemutatókat, hogyan csinálj ajánlatbombát, kampányt, rendezvényt, stb.... , szóval rengeteg olyan dolgot, amin eddig csak tanácstalanul szöszöltél.
 

 
 

Pálfi Éva

  B2W Vizuális Marketing arculatodhoz, weboldaladhoz, social megjelenéseidhez

A vásárlók egyre éhesebbek a stílusos, trendi, nekik szóló személyes tartalmak iránt. Elvárják, hogy olyan közegben vásároljanak - legyen szó online, vagy offline boltról - ami szívükhöz közel áll, ahol jól érzik magukat. Megmutatom a 2023-as legütősebb stratégiákat, amikkel eredményes leszel. Feltárjuk erősségeidet és megmutatom azokat a lehetőségeket, amikkel ki tudod emelni a 12=1 tucat világából megjelenésed MINDEN felületen. NEM CSAK NŐI CÉLPIACRA!!!

Nem kell grafikusnak lenned, olyan eszközöket adok kezedbe, amiket 3 óra alatt is meg tudsz tanulni alkalmazni, de a lényeg a gondolkodás, stratégia!

Pálfi Éva B2W alapító, női marketing szakértő, brandstylist és divattervező iparművész, a Stílusakadémia alapítója, a Hogyan adj el nőknek B2W?, továbbá a Stílusos Márkastratégia  Vállalkozásból Világmárka és a Mindenki Nőknek ad el könyv szerzője

1998-ban végzett a MOME Iparművészeti Egyetemen, majd lett kreatív igazgató számos piacvezető cégnél. Nem csak művészkedik, tervez, hanem üzletasszony is, saját cégével és márkájával megreformálta a hazai divatot. Éva 24 éve tervez vizuális marketinget olyan cégeknek, akik nőknek adnak el. Éva a Metropolitan Egyetem B2W marketing oktatója mesterszakon, ahol végzett marketingeseknek tanít. A Magyar Marketing Szövetség 4 Gyémánt díjjal jutalmazta B2W projektjeit, a B2W Akadémiát és a B2W Fesztivált. Branding Workshopjain és konzultációin cégvezetőknek segít stílusossá és eredményessé tenni márkájukat, grafikusoknak pedig megtanítja hogyan lehet művészetük sikeres.

Várlak szeretettel, dolgozzunk együtt!

 

Szalai Gabriella

  B2W SZÖVEGÍRÁS workshopok vezető trénere

Tanulási szakértő, aki 16 éve marketingezik és ír szövegeket sikeresen kifejezetten női célpiacra.

45 ezres olvasótábora élvezettel olvassa cikkeit, leveleit. Gabi a B2W Szövetség alapító tagja, a B2W VIP Közösség belső szövegíró-tanácsadója, Év Marketingese díjazott, és a HVG Goldenblog díj nyertese.

Szenvedélye a szövegírás, és soha, sehova nem indul el radíros végű ceruza, és hegyező nélkül. Kifejezetten azért állította össze ennek a workshopnak az anyagát, mert nőként fontosnak tartja, hogy minden cég alkalmazza a B2W tudatos kommunikációt. A szövegírást máig napi szinten tanulja, és rendszeresen jár tengeren túli marketing konferenciákra.

„A NŐK hálás, lojális célközönség. Erős, lelkes támogatóink. Elnézik, ha elbénázok valamit, megbocsátanak, ha hibát vétek, és értékelik az alázatot, amivel viszonyulok hozzájuk. Soha nem jutottam volna el egy nulla tőkéből indított céggel addig, ahol most vagyok, ha nem pont ŐK segítenek nekem ebben. I.M.Á.D.O.M, hogy zömében női vásárlóim vannak! Ők a mi erősségeink.”

 

 

Program & MEGLEPETÉS VENDÉGEK hamarosan...

Imádni fogod ezt a napot, mert kapsz egy nagyon erős fókuszt és nem kell 2023-ban kapkodnod, mégis minden megvalósul, amire vágysz ;)
 

Várunk szeretettel Téged is, dolgozzunk együtt!

 

 

Ha van egy jó terméked, szolgáltatásod, akkor mutasd is meg úgy, ahogy az megérdemli!

 

1.  2023 Trend stílusai és karakterei

Pálfi Éva Brand Stílus és Karakterelmélete pontos receptet ad ahhoz, hogy márkádat hogyan személyesítsd meg. Pontosan tudod, hogyan építsd fel szöveges és vizuális megjelenését, különböző szituációkban hogyan kommunikáljon. Ám a trendekre érdemes odafigyelni, pláne azokra, amik erősítik termékedet, szolgáltatásodat. Ülj fel a hullámra és légy általa erősebb!

2.  2023/24 Trend színei

A színek erős hatással vannak ránk, cselekvésre késztetnek, vagy épp lenyugtatnak. Mit szeretnél elérni velük? Tervezz tudatosan, és hass vevőid tudatalattijára!

3.  Figyelem & Megértés & Érzelmi töltés

Ha ezt a 3 lépést végigviszed a designban, végre felfigyelnek márkádra, megértik miért fontos nekik és ragaszkodni fognak hozzá. 3 egyszerű lépés, a recept pedig zseniális!

 

  Kérdezz / Felelek

Az előadások kötetlen része, melyben bátran felteheted kérdéseidet, konkrét válaszokat és javaslatokat fogsz kapni.

 

  Jegyvásárlás >> 

 

 

Lépj ki az unalmas kocka stock világból!

 

1.  Ha szereted arculatodat, webes megjelenéseidet, akkor engedd szabadon!

Használd mindig a legjobb, legokosabb megjelenést, és mostantól gondolkozz nyitottabban, látványosabban! A vevők éhesek az igényes tartalmakra, de figyelj oda arra, hogy ne csak azt add nekik, amire számítanak. Adj sokkal, sokkal, sokkal többet! Nyugi ez a legtöbb esetben bátorságot, leleményességet jelent, nem végeláthatatlan anyagi költekezést.

Senki nem lesz kíváncsi a jövőben olyan oldalakra, amik a régi marketinges blablát tolják. Az ijesztegetések kora pedig lejárt, mutasd inkább meg a pozitív oldaladat, azt, ami nekem is kell, amiből eszemben sincs kimaradni! Büszke vagyok rá, hogy a mi rendezvényeink mind ilyenek, utána napokig szeretetcunami zúdul ránk minden közösségi oldalon.

2.  Hogyan tudsz ütős posztokat létrehozni Instagramra, Facebookra és a többi közösségi felületre?

Hogyan kapsz az egyre nehezebb terepeken figyelmet, türelmet és időt, ami csak neked jár? Végre megtudod ezt is!

 

  Kérdezz / Felelek

Az előadások kötetlen része, melyben bátran felteheted kérdéseidet, konkrét válaszokat és javaslatokat fogsz kapni.
 

  Jegyvásárlás >> 

 

 

Mostantól így tervezz ütős Terméket, imádnivaló Csomagolást, s hozzá ellenállhatatlan Kiszolgálást!

 

Tudtad, hogy az országban kizárólag a MOME Művészeti Egyetemen tanítanak Service Designt?

Amikor végigvesszük a VIP Mentoráltjaimmal azokat a pontokat, amik alapján csúcsra tervezhetik saját bizniszükben a folyamatokat, mindig leesik az álluk. Tudd meg hogyan tudsz gyorsabb, gazdaságosabb és hatásosabb élményt tervezni!

Feladatlapokat kapsz majd ehhez az előadáshoz, hogy minden egyes érintési pont rendben legyen:

 

1.   Termék, vagy Szolgáltatás Design a legjobb vevőidre tervezve

2.   Csomagolás Design, mindenre kiterjedő visszacsábító és vevőmegtartó eszközzel

3.    Szegmentálás

Akkor dolgozunk jól, ha mindez egységben lesz a jövőbeni megjelenéseddel, márka üzeneteddel, céljaiddal.

 

  Kérdezz / Felelek

Az előadások kötetlen része, melyben bátran felteheted kérdéseidet, konkrét válaszokat és javaslatokat fogsz kapni.
 

 

Korábbi Brand Tervező Napok
hangulatfotói (2017-2021)

 

 

 

Melyik belépőjeggyel jössz?

 

 

Brand Tervező Nap
Belépőjegy

 

 • Belépés a teljes Brand Tervező Napra

 • Kapcsolatépítés zárt prémium közösségben

42.650 Ft + áfa / 1 fő

helyett -30%  2022. december 12-ig

29.855 Ft + áfa / 1 fő

bruttó: 37.916 Ft
 

Jegyvásárlás

 

 

+ AJÁNDÉK:

+ Színharmóniák ütős kampányaidhoz, hirdetéseidhez (e-book) 25.990 Ft értékben, konkrét kódokkal, amiket azonnal használni tudsz majd.

TIPP! Ketten jobban jártok :)

 

PÁROS, vagy több fős Belépőjegy:

31.250 Ft +áfa / 1 fő

helyett -30%  2022. december 12-ig

(21.875 Ft + áfa / 1 fő)

bruttó: 27.781 Ft / 1 fő

(minimális jegyrendelés: 2 fő)
 

Jegyvásárlás

+ AJÁNDÉK:

+ Színharmóniák ütős kampányaidhoz, hirdetéseidhez (e-book) 25.990 Ft értékben, konkrét kódokkal, amiket azonnal használni tudtok majd.

+ Bónuszok 25.990 Ft értékben

 

    Ajándék: 2023/24-es Színharmóniák ütős kampányaidhoz, hirdetéseidhez (e-book) 25.990 Ft értékben, konkrét kódokkal, amiket azonnal használni tudsz majd

    Ajándék: Eszközök, amikkel egész nap dolgozunk - így nem kell hoznod mást, mint nyitottságodat

    Utánkövetés: Tesztlapokat, tudásanyagokat eléred a Brand Tervező Napot követő 1 hónapban egy közös csoportunkban, ahol bátran kérdezhetsz tőlünk, ha elakadsz

 

Légy a B2W VIP Club tagja!

Miért kell csatlakoznod a B2W Közösséghez?

 

https://webdesign.cdn.shoprenter.hu/custom/webdesign/image/cache/w31h31q80np1/pipa.jpg?v=1503148169   Mert kapcsolatépítéssel segíti a karrieredet: olyan emberek között leszel, akik nemcsak hogy megértik a céljaidat, hanem lehetőségük és erőforrásaik is vannak segíteni az elérésükben. (És ha valaki, akkor TE már biztosan tudod, mennyire fontos ez. Ha ezen az oldalon vagy.)
Minden eseményünkre tiszteletjeggyel érkezhetsz, nem kell belépőjegyet venned! Igen a tagság olyan, mint egy színházi éves bérlet ;)

https://webdesign.cdn.shoprenter.hu/custom/webdesign/image/cache/w31h31q80np1/pipa.jpg?v=1503148169   Mert tudásanyagokkal, könyvekkel és tréningekkel, könyvekkel edukálja cégedet. Ha neked nincs időd minden héten ott csücsülni két fontos szakmai konfon (mert hébe-hóba azért dolgozni is kell), akkor légy osztályelső a piacodon a saját irodádból! Vagy otthonodból. Mert a B2W ebben is segít majd! 200+ videós tartalmunk elérhető lesz számodra.

https://webdesign.cdn.shoprenter.hu/custom/webdesign/image/cache/w31h31q80np1/pipa.jpg?v=1503148169   Mert folyamatosan kutatja a nők, mint célcsoport preferenciáit, prioritásait, vásárlási szokásait, hogy új eredményeket, az üzleti gyakorlatban bevethető tanulmányokat osszon meg a B2W közösség tagjaival.

Óriási segítség a tudatos növekedéshez, sőt! Még ennél is több! Végre különleges, erős márkát építhetsz, támogató közösséggel a hátad mögött! Egy elégedett női vásárló hálás, szívesen ajánl tovább és újra visszatér hozzád, mert szeretetet adhat és kaphat!

 

Mit mondtak azok, akik 2017 óta járnak Brand Tervező napra?

 

Varázslatos 01.11. Új kezdet! Elvarázsoltatok, még most is a hatása alatt vagyok...nemcsak sok hasznos információval gazdagodtam, hanem megerősítést is kaptam, hogy jó az irány és haladjak tovább az utamon...hálásan köszönöm" Illés Tóth Orsolya

" Micsoda tények, tudásanyag, értékek, szeretettel köszönöm! Nekem nagyon megérte befektetni az időmet, figyelmemet és a pénzemetúj tudás és megerősítések csokra. Szívből gratulálok Éva a munkásságodhoz!" Gulyás Melinda Forever Living Products

"Nagyon sok értékes gondolatot és olyan tudást kaptunk, ami a mai online megjelenésekben az emberek szívéhez és gondolkodásához segítenek zöld utat nyerni! Csodás diák, könnyen "emészthető" és élvezetes előadás! További sok sikert kívánok!" Katona Zsuzsanna

"Nagyszerű, önbizalom-erősítő gondolatokat, versenyképes tudást kaptunk. Csodás, hogy egyre több női előadó, kifejezetten ill. nőknek is szóló ismereteket tesz rendszerbe és oszt meg az érdeklődőkkel." Füvesiné Hoffmann Ágnes

"★ Hitelesség ★ Alázat ★ Szenvedély ★ Szakértelem ★ Élmény 5 csillagos brandépítés a Pálfi Éva Stílusakadémia jóvoltából

Amikor úgy jössz el egy egész napos továbbképzésről, hogy egy pillanatra sem lankadt a figyelmed, a lelkesedésed, az elhatározásod, sőt, szeretetbuborékban, hasznos információkkal és élményekkel feltöltve érzed magad a nap végén, akkor valami nagyon professzionálisnak voltál a része. Értéket átadni, miközben lélekben is felemeled a hallgatóságod, ez az oktatás magasiskolája. Pálfi Éva az ösztönösséget kiváló módon elegyíti a tudatossággal. Hiteles szakember, végtelenül pozitív kisugárzású előadó, aki a részletekre éppúgy figyel, mint a nagyobb összefüggésekre. Nemcsak tudással és tapasztalattal, hanem egy élménnyel is gazdagodtam, amit a kifogástalan helyszínválasztás és az apró figyelmességek tettek teljessé. Köszönöm!" Aigner Iván KK MovesMilyen brandeknek tervezett arculatot,
webdesignt,... full brandinget Pálfi Éva?

1998 óta több ezer kkv és multibrand projektnek...
 

 


 

Nekik megváltás lesz ez a tudás:

 

 • Cégvezetők, akik a cég első embereként szeretnek minden folyamatot kontrollálni, ám eddig a design világa túl misztikus volt számukra

 • Marketinges munkatársak, mert korrekt brief alapján felére csökken az időrabló kommunikáció a grafikussal, mégis sikeresen pozicionált a design is

 • Kreatív vezetők, akik hatással bírnak marketinges munkatársaikra a tökéletes brief kialakításában

 • Grafikusok, mert végre megértik mitől lesz művészetük sikeres és vevőre célzott

 • Weboldal tulajdonosok, akik nap, mint nap a vevőszerzés és megtartás szélmalomharcát vívják

 • Bloggerek, mert színes, ízes tartalmakat adhattok olvasótáborotoknak, akik veletek ébrednek majd
   

Amikor üzleti megbeszélésed van, tudod, hogy fontos a megjelenésed. De vajon gondoltál-e már rá, hogy előtte megnézték pl. weboldaladat és már van egy első benyomás rólad? Ha pedig template panelekben élsz, akkor a kép rólad

 • 12=1 tucat vagy

 • másolható vagy

 • nem jön át a lényeg, az, amiben valóban erős vagy

 • árversenyben élsz

 • és megkérdőjeleződik, hogy biztos te vagy a legjobb megoldás?

   

Ebből az következik, hogy rengeteg pénzt dobsz ki az ablakon rossz a konverziók miatt, ráadásul javarészt a kekeckedő vevők fognak majd megtalálni.

Nem érted, hogy miért nem megy igazán, miközben a konkurensed hasít, pedig az ő terméke, szolgáltatása lehet nem is olyan jó, mint a tiéd. És a legrosszabb, igazán nem is vagy büszke a cégedre.

Addig, amíg szolgai módon követed a trendeket, amíg nem lépsz ki a fényre erősen és sugárzóan, addig nem tudsz igazán nagy hatással lenni másokra sem.

Hidd el semmit nem ér a jó marketing, ha a megjelenésed átlagos, csapnivaló, vagy nem a jó vevőre célzott, mert a látogatók 92%-a azonnal elhagy!

 

Kérdések, amik felmerülhetnek benned is:

 

  Nincs kézügyességem, nem értek a designhoz. Való nekem is ez a program?

- Naná, célom, hogy végre közelebb hozzam a design világát hozzád! Érthetően haladunk majd, lépésről-lépésre.

  Már rengeteg olyan előadáson voltam, amivel nem tudtam mit kezdeni a saját cégemben, ez is ilyen lesz?

- Konkrét megvalósításokat mutatunk be neked, recepteket, melyeket bármikor bevethetsz.

  Majd ha már tartok ott, hogy ki tudjam fizetni, akkor majd egy következő alkalommal mehetek?

- Ne várd meg, hogy még több pénzed bánja a rosszul felépített arculatod miatt a marketingre szánt keretedet. Ha az alapok rendben vannak, már az első hónapban érezhető a változás! Lassan elaprózva, vagy gyorsan lendületesen akarod cégedet fejleszteni?

  Nekem nem nők a vevőim, nekem is hasznos a Brand Tervező Nap?

- A program minden márkára érvényes, különösképpen a legújabb trendekre, módszertanokra, melyeket azonnal alkalmazni tudsz

  Ha még nincs cégem, akkor is érdemes elmennem rá?

- Ha 20 év múlva lesz kész amit már most tervezel, ezek az alapok akkor is megállják a helyüket. A stratégián nem fog a fagy, a szél, nem kezdi ki az idő! Sőt, ha tervezési fázisban vagy, könnyebb a helyzeted, mintha már egy elrontott szitut kellene rendbe tenned.

 

Itt a helyed, várunk szeretettel!

  Jegyvásárlás >> 

 

Mi történik a jelentkezés után?

 1. Kapsz egy automatikus e-mailt a befizetéshez szükséges adatokkal

 2. Befizetésed beérkezésével véglegesíted helyedet az egész napos programra

 3. Kapsz egy csekklistát, amivel felkészülhetsz a nagy napra. Tudni fogod, hogy milyen információk kellenek ahhoz, hogy dolgozni tudjunk majd.

 4. A Brand Tervező Nap előtt 10 nappal és 3 nappal is küldünk egy tájékoztató levelet minden információval kapcsolatban.

Ha eljössz, megváltozik minden, amit eddig márkád megjelenéséről hittél. Nem lesz kérdés, hogy mikor mit lépj jövőre, hogy fejlődhessen márkád, konkurenseid pedig ne csak a trend színek miatt sárguljanak!

Nem lesz kérdés, hogy az, amit csinálsz csak neked tetszik-e, vagy vevőidet is rabul ejti! Innentől kezdve mindent tudni akar termékedről, szolgáltatásodról!

Ne habozz, ne várj a döntéssel, mert minden egyes nap csak kidobott pénz, ha nincsenek rendben az alapok!
 

Utóirat:

 

Idáig eljutottál az olvasásban? Akkor TE vagy az, akit keresek! Nélküled meg sem rendezhetjük a 2023-as Brand Tervező Napot! Ott a helyed! (Komolyan.)

Nézd, ha egészen idáig elolvastad az oldalt, mindketten tudjuk, hogy szívesen ott lennél velünk. Ezért téged semmiképpen sem szeretnélek elengedni.

Egyenes leszek: ez a rendezvény kihagyhatatlan. Márkád megérdemli, hogy végre sikeres legyen, hát engedd, hogy megszeressék!

Első lépés: jegyvásárlás.

(Nem, nincs kibúvó.)

  Jegyvásárlás >>