Termékek Menü

2019.02.14.

Helyszín:  1133 Budapest, Jarl Konferenciaterem, Váci út 92.   Időpont:  2019. február 14. csütörtök

  Jegyvásárlás >>  

 

Előadók
 

 

Miről szól a Brand Tervező Nap?

A legfrissebb újdonságokról tanulsz egész nap, melyet azonnal alkalmazni tudsz. Igazi dopping lesz márkádnak!!!

TERMÉK & SZOLGÁLTATÁS DESIGN 2019

VÁLLALKOZÁS & HIPERMARKET BRANDING

SOCIAL & WEBDESIGN

 

  2016-ban rendbe tettük a stílusos márkastratégiádat

    2017-ben életre keltettük márkádat

    2018. januárjában az első Brand Tervező Napon megterveztük a brand design stratégiáját

    2019-ben tegyük sikeressé és élménnyé márkádat!

 

Ma már az olcsóságra senki nem kíváncsi, minden ujjunkra jut a lehetőségekből, óriási a reklámzaj, mi pedig egyre türelmetlenebbek, hűtlenebbek leszünk, időhiánnyal és figyelmetlenséggel tetézve. Mindenki élményre, BRANDRE vágyik.

A jövőben azok a cégek lesznek sikeresek, akik termékei, hirdetései és social megjelenései brutálisan jól néznek ki. Különlegesek, másolhatatlanok, magával ragadó élményeket adnak. Ráadásul 2019-ben már ki kell tűnni az átlagosból, különben semmibe vesznek. A gyorsaság pedig olyan versenyelőny lesz, melyet ha kiválósággal teljesítesz, akkor végre szárnyalhatsz márkáddal.

Megismerheted a 2019-es trendeket, legütősebb módszereket, amiket ha jól használsz, erős brandet, stílusos megjelenést és felejthetetlen élményt adhatsz vevőidnek.

A legfontosabb sarokpontokra fókuszálunk, hogy hogyan legyél eredményes és hogyan kerüld el a buktatókat. Ehhez 2 vendégelőadót is hívtam, hogy rávilágítsanak nem minden a design, az álmodozás pedig nem stratégia. Brandedben rendben kell lennie a vállalkozásfejlesztési és sales alapoknak is, tudnod kell mire lehetsz képes! Miért? Ha most hirtelen ötszörösére növekszik megrendelésed, tudj nőni a feladattal! S ha márkád követeli, akkor végre a hiperekbe is bekerülhetsz!

Meghatározzuk a célokat, tervet készítünk és kidolgozzuk azt a te saját márkádra.

Végre tudni fogod hogyan posztolj 2019-ben, milyen a legütősebb e-book/csali kinézete, hogyan készíts termékképeket, hogyan lehet megjeleníteni a bónusz ajándékokat egy ajánlathoz, stb.... , szóval rengeteg olyan dolgot, amin eddig csak tanácstalanul szöszöltél.

 

Program:

 

09:00 - 09:30 Regisztráció
09:30 START!
09:30 - 10:10 Pálfi Éva: 2019 online és offline inspiráló trendjei
10:10 - 10:30 Szünet
10:30 - 11:10 Biros Levente: Vállalkozás Branding
11:10 - 11:30 Szünet
11:30 - 12:10 Kokas Sándor: Így kerülj be a hipermarketekbe!
12:10 - 13:30 Szünet
13:30 - 14:20 Pálfi Éva: Social és Webdesign vevővonzó 2019-es újdonságokkal
14:20 - 14:45 Szünet
14:45 - 15:30 Pálfi Éva: Product & Service Design élményre tervezve!
15:30 - 16:00 VIP Mentor Program eredményhirdetés + MEGLEPETÉS
16:30 Zárás
 

Témák közötti szünetekben kötetlen beszélgetés - kapcsolatépítésre ez a legjobb alkalom!
Technikai felszereltség, catering: A legmodernebb  technikai eszközök segítik napunkat, így ha szeretnéd hozni saját laptopodat, tudsz netre csatlakozni. Lesz aprósütemény bekészítés, ásványvíz. Kényelmes, hétköznapi laza öltözetben gyere, dolgozni fogunk :)
 
 

Ha velünk tartasz, olyan erős motivációt

kapsz tőlünk és társaidtól, hogy bőven kitart egész évre

Vedd kezedbe az irányítást és jelentkezz most!

 

Helyszín:  1133 Budapest, Jarl Konferenciaterem, Váci út 92.

Időpont:  2019. február 14. csütörtök 9:30 - 16:00

  Jegyvásárlás >>  

 

 

Ha van egy jó terméked, szolgáltatásod, akkor mutasd is meg úgy, ahogy az megérdemli!

 

1.  2019 Trend stílusai és karakterei

Pálfi Éva Brand Stílus és Karakterelmélete pontos receptet ad ahhoz, hogy márkádat hogyan személyesítsd meg. Pontosan tudod, hogyan építsd fel szöveges és vizuális megjelenését, különböző szituációkban hogyan kommunikáljon. Ám a trendekre érdemes odafigyelni, pláne azokra, amik erősítik termékedet, szolgáltatásodat. Ülj fel a hullámra és légy általa erősebb!

2.  2019 Trend színei

A színek erős hatással vannak ránk, cselekvésre késztetnek, vagy épp lenyugtatnak. Mit szeretnél elérni velük? Tervezz tudatosan, és hass vevőid tudatalattijára!

3.  Figyelem & Megértés & Érzelmi töltés

Ha ezt a 3 lépést végigviszed a designban, végre felfigyelnek márkádra, megértik miért fontos nekik és ragaszkodni fognak hozzá. 3 egyszerű lépés, a recept pedig zseniális!

 

  Kérdezz / Felelek

Az előadások kötetlen része, melyben bátran felteheted kérdéseidet, konkrét válaszokat és javaslatokat fogsz kapni.

 

Ki az előadó?

  

Pálfi Éva

B2W alapító, női marketing szakértő, brandstylist és divattervező iparművész, a Stílusakadémia alapítója, a Hogyan adj el nőknek B2W?, továbbá a Stílusos Márkastratégia és a Vállalkozásból Világmárka könyv szerzője

1998-ban végzett a MOME Iparművészeti Egyetemen, majd lett kreatív igazgató számos piacvezető cégnél. Nem csak művészkedik, tervez, hanem üzletasszony is, saját cégével és márkájával megreformálta a hazai divatot.

Éva 20 éve tervez vizuális marketinget olyan cégeknek, akik nőknek adnak el. Brand Styling Workshopjain és konzultációin cégvezetőknek segít stílusossá és eredményessé tenni márkájukat, grafikusoknak pedig megtanítja hogyan lehet művészetük sikeres.

A B2W Közösséget azért hozta létre, mert példaértékű személyek, szakemberek együttműködésével totális szemléletváltást szeretne elérni a női marketingkommunikációban úgy, hogy a fókuszban a női fogyasztók állnak.

"Ha van egy jó terméked, szolgáltatásod, akkor mutasd is meg úgy, ahogy az megérdemli! Hozd ki belőle a maximumot!

 

 

 

Hogyan legyél sikeres az ONLINE térben?

 

Ahhoz, hogy a jövőben igazán sikeres lehess, óriási szükséged van egy teljes szemléletváltásra. Az álmodozások csak egy bizonyos szintig juttatnak el, onnan felfelé már biztosan szükséged lesz egy jó erős lökésre. Honnan tudhatod egyáltalán, hogy jó irányba haladsz-e? Képzeld, minden mérhető és tervezhető:

 

1.   Hogyan építs fel online brandet?

2.   Hogyan válasszuk ki a munkatársainkat és hogyan motiváljuk őket?

3.   Miért és hogyan éri meg becsületesen vállalkozni?

Előadónk 22 éves tapasztalatát osztja meg velünk, s ha valaki, hát ő pontosan tudja mi az, amibe belebukhatsz és mi az, ami sikerre visz majd 2019-ben!

 

  Kérdezz / Felelek

Az előadások kötetlen része, melyben bátran felteheted kérdéseidet, konkrét válaszokat és javaslatokat fogsz kapni.

 

Ki az előadó?

 

Biros Levente

2018 Év Vállalkozója, Szemléletváltó stratéga

Vidéki cukrászból lett cégvezető, aki a válságban egyszer már tönkre ment, de 2009-ben a mínusz 40 millióból egy szemléletváltással felállt, és 2018-ban már egy közel 3 milliárdos árbevételű, pécsi székhelyű online céget irányít. Magyarországon minden 10. neten eladott mosógépet az onlineMárkabolt cégében vásárolják, mely mára az ország legnagyobb háztartási gép webáruháza.

Alapelve a „Mindig Többet Adni” a munkatársaknak, vevőknek, partnereknek, családnak, az országnak.

Víziója példát mutatni a Magyar vállalkozóknak egy etikus, magánéletben is tartalmas, színes vállalkozói élethez. Harcol a globális online cégek ellen www.onlinegroup.hu, akik korlátlan marketing büdzsével, akár évekig is veszteségesen tudnak működni, mellyel lerabolják a teljes hazai online piacot. A tönkremenésben és az onnan való felállásban szerzett tapasztalatát, egyfajta küldetésként adja át szemléletváltó mentorprogramjában www.szemleletvalto.hu, megrekedt, kitörni vágyó cégvezető társainak.

 

Hiperbrandek, azaz habostortán a cseresznye

 

A 2019-es év nagy fordulatot hozhat az offline értékesítés javára. A FB stratégiai változtatása újra helyzetbe hozta a nagy offline szereplőket, többek között a Hipermarketeket.

A Hipermarketek az új Facebook? Egy bizonyos szempontból igen, hiszen az itt lévő márkák folyamatos figyelmet, országos, nemzetközi elérést kapnak.

 

1.   Van egy jó termékköröd, és nem található meg a hipermarketek polcain?

2.   Webshop forgalmadat csak nehezen tudod növelni a nagy piaci versenyben?

3.   Lehet, hogy konkurensed sokkal többet ad el, mert az ő termékköre elérhető a hiperek polcain?

Lépned kell, kerülj a hipermarketekbe! A téma hiánypótló, izgatottan várjuk mi is!

 

  Kérdezz / Felelek

Az előadások kötetlen része, melyben bátran felteheted kérdéseidet, konkrét válaszokat és javaslatokat fogsz kapni.

 

Ki az előadó?

 

Kokas Sándor

Green Rabbit alapítója, PR vezető

Sokan kérdezik tőle a közel 10 éves hipermarket tapasztalat után, hogy miért nem marad ott, élvezve a biztonságos mindennapokat. Válasz:

"Szerettem a kihívásokat, kalandokat, és hála akkori döntésemnek, most már a kisvállalkozások lélektanát is megértem. Tudom min mennek keresztül nap mint nap, és tudom mekkora erő, energia lakozik ebben a szektorban. Korábban beszerzőként ezt már akkor is éreztem. Most a cégemben lehetőségem van ezt továbbítani is a hipermarketek felé.

Közgazdász végzettségem segített megalapozni és felépíteni cégemet, és ezen az úton szerencsére sok tehetséges gazdaságban dolgozó üzletember is besegített."

Hisz a közepes és kis cégekben, s célja, hogy sok kkv-nak tudjon segíteni abban, hogy üzleti szintet tudjanak lépni, és megalapozzák 10-20 évekre brandjük erejét. Ez nagyszerű és elérhető a hipermarketek piacán.

 

 

Lépj ki az unalmas kocka stock világból!

 

1.  Ha szereted arculatodat, webes megjelenéseidet, akkor engedd szabadon!

Használd mindig a legjobb, legokosabb megjelenést, és mostantól gondolkozz nyitottabban, látványosabban! A vevők éhesek az igényes tartalmakra, de figyelj oda arra, hogy ne csak azt add nekik, amire számítanak. Adj sokkal, sokkal, sokkal többet! Nyugi ez a legtöbb esetben bátorságot, leleményességet jelent, nem végeláthatatlan anyagi költekezést.

Senki nem lesz kíváncsi a jövőben olyan oldalakra, amik a régi marketinges blablát tolják. Az ijesztegetések kora pedig lejárt, mutasd inkább meg a pozitív oldaladat, azt, ami nekem is kell, amiből eszemben sincs kimaradni! Büszke vagyok rá, hogy a mi rendezvényeink mind ilyenek, utána napokig szeretetcunami zúdul ránk minden közösségi oldalon.

2.  Hogyan tudsz ütős posztokat létrehozni Instagramra, Facebookra és a többi közösségi felületre?

Hogyan kapsz az egyre nehezebb terepeken figyelmet, türelmet és időt, ami csak neked jár? Végre megtudod ezt is!

 

  Kérdezz / Felelek

Az előadások kötetlen része, melyben bátran felteheted kérdéseidet, konkrét válaszokat és javaslatokat fogsz kapni.

 

Mostantól így tervezz ütős Terméket, imádnivaló Csomagolást, s hozzá ellenállhatatlan Kiszolgálást!

 

Tudtad, hogy az országban kizárólag a MOME Művészeti Egyetemen tanítanak Service Designt?

Amikor végigvettük a 2018-as VIP Mentoráltjaimmal azokat a pontokat, amik alapján csúcsra tervezhetik saját bizniszükben a folyamatokat, leesett az álluk. Tudd meg hogyan tudsz gyorsabb, gazdaságosabb és hatásosabb élményt tervezni!

Feladatlapokat kapsz majd ehhez az előadáshoz, hogy minden egyes érintési pont rendben legyen:

 

1.   Termék, vagy Szolgáltatás Design a legjobb vevőidre tervezve

2.   Csomagolás Design, mindenre kiterjedő visszacsábító és vevőmegtartó eszközzel

3.    Szegmentálás

Akkor dolgozunk jól, ha mindez egységben lesz a jövőbeni megjelenéseddel, márka üzeneteddel, céljaiddal.

 

  Kérdezz / Felelek

Az előadások kötetlen része, melyben bátran felteheted kérdéseidet, konkrét válaszokat és javaslatokat fogsz kapni.

 

+ Bónuszok 25.500 Ft értékben

 

    Ajándék: 2019-es Színharmóniák ütős kampányaidhoz, hirdetéseidhez (e-book) 18.990 Ft értékben, konkrét kódokkal, amiket azonnal használni tudsz majd

    Ajándék: 2019-es BRAND TERVEZŐ NAPLÓ (A5 méret 144 oldal, spirálfűzött könyv!) Na ezt tuti imádni fogod, mert direkt marketinges, vevőszerző és tudatos kampánytervező szemlélettel terveztem olyanra, amilyenre én is vágytam! 4.990 Ft értékben

    Ajándék: Eszközök, amikkel egész nap dolgozunk - így nem kell hoznod mást, mint nyitottságodat

Melyik belépőjeggyel jössz?

 

 

1 éves

B2W VIP Klubtagság

 

 • Belépés a teljes Brand Tervező Napra

 • 1 évig INGYEN belépés az ÖSSZES MEETUPRA

 • Kapcsolatépítés zárt prémium közösségben

 • Korábbi rendezvények videóihoz, tudásanyagaihoz való hozzáférés

120.000 Ft + áfa / fő /1 év

bruttó: 152.400 Ft (havonta: 10.000 Ft+áfa)

 

Jegyvásárlás

 

 

+ AJÁNDÉK:

+ Brand Styling Workshop egész napos képzés 74.930 Ft értékben, melyet 1 éven belül használhatsz fel

+ Brand Tervező 2019 könyv

+ Színharmóniák ütős kampányaidhoz, hirdetéseidhez (e-book) 18.990 Ft értékben, konkrét kódokkal, amiket azonnal használni tudsz majd.

 

Brand Tervező Nap

Belépőjegy

 

 • Belépés a teljes BrandTervező Napra

 • Kapcsolatépítés zárt prémium közösségben

46.800 Ft + áfa /fő

bruttó: 59.436 Ft

 

 

 

+ AJÁNDÉK:

+ Brand Tervező 2019 könyv

+ Színharmóniák ütős kampányaidhoz, hirdetéseidhez (e-book) 18.990 Ft értékben, konkrét kódokkal, amiket azonnal használni tudsz majd.

TIPP! Ketten jobban jártok:

 

Páros Belépőjegy:

59.800 Ft +áfa / 2 fő

bruttó: 75.946 Ft / 2 fő

(29.900 Ft +áfa / 1 fő)

 

 
 

Légy a B2W VIP Club tagja!

Miért kell csatlakoznod a B2W Közösséghez?

 

https://webdesign.cdn.shoprenter.hu/custom/webdesign/image/cache/w31h31q80np1/pipa.jpg?v=1503148169   Mert kapcsolatépítéssel segíti a karrieredet: olyan emberek között leszel, akik nemcsak hogy megértik a céljaidat, hanem lehetőségük és erőforrásaik is vannak segíteni az elérésükben. (És ha valaki, akkor TE már biztosan tudod, mennyire fontos ez. Ha ezen az oldalon vagy.)

https://webdesign.cdn.shoprenter.hu/custom/webdesign/image/cache/w31h31q80np1/pipa.jpg?v=1503148169   Mert tudásanyagokkal, könyvekkel és tréningekkel, könyvekkel edukálja cégedet. Ha neked nincs időd minden héten ott csücsülni két fontos szakmai konfon (mert hébe-hóba azért dolgozni is kell), akkor légy osztályelső a piacodon a saját irodádból! Vagy otthonodból. Mert a B2W ebben is segít majd! A Fesztiválon felfedjük, hogy pontosan hogyan!

https://webdesign.cdn.shoprenter.hu/custom/webdesign/image/cache/w31h31q80np1/pipa.jpg?v=1503148169   Mert olyan eseményeket és meetupokat szervez, ahol könnyebben elérheted női vevőidet, és ahol olyan tippeket, trükköket, technikákat tanulsz majd, amelyekkel nemcsak te emelheted fel a vevőidet, hanem amelyek hatására ők is felemelnek majd téged.

https://webdesign.cdn.shoprenter.hu/custom/webdesign/image/cache/w31h31q80np1/pipa.jpg?v=1503148169   Mert folyamatosan kutatja a nők, mint célcsoport preferenciáit, prioritásait, vásárlási szokásait, hogy új eredményeket, az üzleti gyakorlatban bevethető tanulmányokat osszon meg a B2W közösség tagjaival.

https://webdesign.cdn.shoprenter.hu/custom/webdesign/image/cache/w31h31q80np1/pipa.jpg?v=1503148169  A B2W Közösség Platformja egy social + oktatói és sales oldal is egyben. Miért jó? Saját profilokat alakíthattok ki kapcsolatépítésre, eladásra (azonnali közvetlen bevétel az eladásaitokból), online oktatásokat tarthatsz, vagy vehetsz másoktól. Van egy előfeltétele ide tartozni: B2W VIP Club Tagsággal kell rendelkezned.

Óriási segítség a tudatos növekedéshez, sőt! Még ennél is több! Végre különleges, erős márkát építhetsz, támogató közösséggel a hátad mögött! Egy elégedett női vásárló hálás, szívesen ajánl tovább és újra visszatér hozzád, mert szeretetet adhat és kaphat!

 

  Jegyvásárlás >>  

 

Mentor Program

2 cég a Pálfi Éva Stílusakadémia design stratégiai támogatását élvezi 2019-ben, egy teljes éven keresztül!

 

Mit jelent a Mentor Program?

2018 januárjában indult az első csoport, program leírása: www.palfieva.hu/vip 

FIGYELEM: Ha biztosra akarsz menni, jelentkezz azonnal, mert már csak 3-4 helyünk van a 2019-es csoportba!

2 cég 1 teljes éven keresztül a Pálfi Éva Stílusakadémia design stratégiai támogatását élvezi, azaz megkapja az alábbiakat:

 

  Mastermind tematika:
 

  Brand Stílus és Karakter, Reszponzív Arculat, Színek és Tipográfia

  Design Thinking, UX UI Online jelenlét, Weboldal, Hírlevél

  Közösségi oldalak, Influencer és média megjelenések, Video

  Termék/Szolgáltatás/Csomagolás fejlesztés, Product Design

  Service Design, Vevő kiszolgálás, Rendezvény megjelenés, Formaruha

  Alkotótábor

  Szegmentált Kampánymegjelenések

  Visual Storytelling, Infografikák, Prezentáció design

  Offline szóróanyagok, DM, Kupon, Promóciós ajándék, Könyv

  Future Design trendek

 

Óriási segítség a tudatos tervezéshez! Nyugi, nem grafikusokat képzek, és eszemben sincs grafikai programokat tanítani neked! Viszont megtanulsz piszok gyorsan alkalmazásokat használni, amivel 0-24-ben dolgozhatsz, így nem kell várnod senkire sem, ha weboldaladhoz, hirdetésedhez, posztjaidhoz szeretnél hozzányúlni.

Végre erős márkát építhetsz és én is tervezek benne!

 

JELENTKEZŐLAP KITÖLTÉSE >>

 

Jelentkezéseket 2019.01.31. éjfélig fogadjuk, közülük 1 céget mi választunk. 1 céget pedig a Brand Tervező Napon résztvevők közül húzunk ki közösen ott a helyszínen. Eredményhirdetés: 2019.02.14-én 15:45-kor a Brand Tervező Napon, drukkolunk mindenkinek! Pontos infókat a jelentkezők válaszlevélben kaptak, további információ: 20/388-5400 számon, vagy a vip@palfieva.hu címen.

Mit mondanak a 2018-as mentoráltak?

 

"Az utóbbi években elvégeztem jó néhány haladó marketinges képzést, amivel szépen jutottam is előre.

Ezzel együtt éreztem, hogy a külalak már egy ideje nem követi a tartalmat. Valami olyanra lenne szükségem, ami ezt is alaposan felrázza, megújítja és egyedivé teszi azt a sok mindent amivel foglalkozom. A fő szakmámban, sminktetoválás, minden az esztétika, a szépítés és a nők körül forog. Őket kell megfognom, lenyűgöznöm és vizuálisan is elcsábítanom. Ennek 1000 és 1000 apró mozzanata lehet, hogy minden arról meséljen megjelenésben is, hogy milyen különleges és szükséges a nők számára, az amit csinálunk.

Részt vettem Évi 2018-as januári Brand tervező napján, ahol egyből jelentkeztem a mentor programjára. Ismerve Évit és, hogy részt vettem ezen a napon rögtön éreztem, hogy itt megtalálom a hiányzó fogaskereket a marketing gépezetembe. Tudtam, hogy erre van szükségem, hogy újraértelmezem a marketinges tudásom vizuális szempontból, és végre megfeleljen a külalak is a belső tartalomhoz.

Most, lassan a mentor program vége felé járva, már tudom, hogy megkaptam azt a hatalmas lökést és tudást, amire szükségem volt. De nem csak csupán a „kinézetre”, hanem pontosan összehangolva az egyes marketinges feladatokkal, lehetőségekkel együtt.

Ez azért is különösen fontos, mert 99%-ban magam készítek el mindent (sőt egyre gyorsabban Évi tanácsait követve) weblapokat, posztokhoz képeket, videókat, offline és online marketing anyagokat. Még mindig van min dolgoznom, de most már nem aggódom, mert tudom mit és hogyan kell csinálnom és hogyan gondolkozzam erről a jövőben, hol nézek utána, hogyan kezdjek neki, hogy 2020-ban is trendi legyek."

BERÉNYI ZSUZSA, Berényi Sminktetvoválás

 

"12 hónap, ami alatt az ákombákomjaid életre kelnek - veled együtt! Ez nem csupán egy tréning, amire mész-mész, mert elküldött a főnök vagy mert illő lenne már valahová járni.

Ez a hónapod azon inspiráló napja, amikor máshogy kelsz fel, mert tudod, hogy ma olyan energiákat kapsz, aminek a segítségével megváltod a világot - de minimum azt a projektet amin dolgozol! Amikor újra kedved támad belevetni magad mindenbe, és szinte dühös vagy, hogy aznap miért csak 24 órád van, amikor annnnnnyi mindent tanultál.

Egyszerűen AZONNAL meg akarod csinálni: megtervezni az arculatodat, felállítani az új kampányod moodboardját, végigtervezni a közelgő rendezvényedet UI és UX szempontból is, újragondolni a csomagolást. Ez az a képzés, amivel a havi fizud megugrik egy százassal - ha valamibe érdemes, ebbe fektess! Valljuk be: minden alkalmazott vágya, hogy olyan munkaerő legyen, akit nem rúgnak ki. De ehhez nem elég jófejnek és alázatosnak lenni - a tudástáradat is végtelenítened kell.

A VIP Mentor programban 12 hónap alatt ezernyi olyan képességre teszel szert, amivel nem csak magasan kvalifikált kolléga leszel, hanem egy olyan tagja a csapatnak, akinek adnak a véleményére, akit bevonnak az ötletelésbe és a döntésekbe, aki ÉRTÉKET ad a cég számára, így idővel (bár ilyet állítólag nem mondunk :) ) pótolhatatlan leszel!"

HAVAN LILLA, Marketing Commando
 
 
"A vevő elkápráztatása a jövő vállalkozóinak igazi feladata. Olyan magas szintre kell emelni a vizualitást, és a látványt, hogy nekünk vállalkozóknak ehhez már komoly segítségre van szükségünk.
Pálfi Éva VIP Mentor Programja egy ilyen rendszerbe foglalt segítség. Megtanulod, és majd rendszerben látod a design stratégiádat, és mindeközben Évi neked alkot. A végeredmény olyan lesz, amelyre büszke leszel, és jogosan érzed majd, hogy sokan csodálni is fognak. Vágj bele és fejlődj."
 
KOKAS SÁNDOR, közgazdász, termékmediátor, a Green Rabbit termékmediátor alapítója
 


 

Nézd meg milyen  hangulat volt a korábbi rendezvényeinken:

 

Varázslatos 01.11. Új kezdet! Elvarázsoltatok, még most is a hatása alatt vagyok...nemcsak sok hasznos információval gazdagodtam, hanem megerősítést is kaptam, hogy jó az irány és haladjak tovább az utamon...hálásan köszönöm" Illés Tóth Orsolya

 

" Micsoda tények, tudásanyag, értékek, szeretettel köszönöm! Nekem nagyon megérte befektetni az időmet, figyelmemet és a pénzemetúj tudás és megerősítések csokra. Szívből gratulálok Éva a munkásságodhoz!" Gulyás Melinda Forever Living Products

 

"Nagyon sok értékes gondolatot és olyan tudást kaptunk, ami a mai online megjelenésekben az emberek szívéhez és gondolkodásához segítenek zöld utat nyerni! Csodás diák, könnyen "emészthető" és élvezetes előadás! További sok sikert kívánok!" Katona Zsuzsanna

 

"Nagyszerű, önbizalom-erősítő gondolatokat, versenyképes tudást kaptunk. Csodás, hogy egyre több női előadó, kifejezetten ill. nőknek is szóló ismereteket tesz rendszerbe és oszt meg az érdeklődőkkel." Füvesiné Hoffmann Ágnes

 

"★ Hitelesség ★ Alázat ★ Szenvedély ★ Szakértelem ★ Élmény 5 csillagos brandépítés a Pálfi Éva Stílusakadémia jóvoltából

Amikor úgy jössz el egy egész napos továbbképzésről, hogy egy pillanatra sem lankadt a figyelmed, a lelkesedésed, az elhatározásod, sőt, szeretetbuborékban, hasznos információkkal és élményekkel feltöltve érzed magad a nap végén, akkor valami nagyon professzionálisnak voltál a része. Értéket átadni, miközben lélekben is felemeled a hallgatóságod, ez az oktatás magasiskolája. Pálfi Éva az ösztönösséget kiváló módon elegyíti a tudatossággal. Hiteles szakember, végtelenül pozitív kisugárzású előadó, aki a részletekre éppúgy figyel, mint a nagyobb összefüggésekre. Nemcsak tudással és tapasztalattal, hanem egy élménnyel is gazdagodtam, amit a kifogástalan helyszínválasztás és az apró figyelmességek tettek teljessé. Köszönöm!" Aigner Iván KK Moves

 

 

 

Nekik megváltás lesz ez a tudás:

 

 

 • Cégvezetők, akik a cég első embereként szeretnek minden folyamatot kontrollálni, ám eddig a design világa túl misztikus volt számukra

 • Marketinges munkatársak, mert korrekt brief alapján felére csökken az időrabló kommunikáció a grafikussal, mégis sikeresen pozicionált a design is

 • Kreatív vezetők, akik hatással bírnak marketinges munkatársaikra a tökéletes brief kialakításában

 • Grafikusok, mert végre megértik mitől lesz művészetük sikeres és vevőre célzott

 • Weboldal tulajdonosok, akik nap, mint nap a vevőszerzés és megtartás szélmalomharcát vívják

 • Bloggerek, mert színes, ízes tartalmakat adhattok olvasótáborotoknak, akik veletek ébrednek majd

Amikor üzleti megbeszélésed van, tudod, hogy fontos a megjelenésed. De vajon gondoltál-e már rá, hogy előtte megnézték pl. weboldaladat és már van egy első benyomás rólad? Ha pedig template panelekben élsz, akkor a kép rólad

 • 12=1 tucat vagy

 • másolható vagy

 • nem jön át a lényeg, az, amiben valóban erős vagy

 • árversenyben élsz

 • és megkérdőjeleződik, hogy biztos te vagy a legjobb megoldás?
   

Ebből az következik, hogy rengeteg pénzt dobsz ki az ablakon rossz a konverziók miatt, ráadásul javarészt a kekeckedő vevők fognak majd megtalálni.

Nem érted, hogy miért nem megy igazán, miközben a konkurensed hasít, pedig az ő terméke, szolgáltatása lehet nem is olyan jó, mint a tiéd. És a legrosszabb, igazán nem is vagy büszke a cégedre.

Addig, amíg szolgai módon követed a trendeket, amíg nem lépsz ki a fényre erősen és sugárzóan, addig nem tudsz igazán nagy hatással lenni másokra sem.

Hidd el semmit nem ér a jó marketing, ha a megjelenésed átlagos, csapnivaló, vagy nem a jó vevőre célzott, mert a látogatók 92%-a azonnal elhagy!

 

Kérdések, amik felmerülhetnek benned is:

 

  Nincs kézügyességem, nem értek a designhoz. Való nekem is ez a program?

- Naná, célom, hogy végre közelebb hozzam a design világát hozzád! Érthetően haladunk majd, lépésről-lépésre.

  Már rengeteg olyan előadáson voltam, amivel nem tudtam mit kezdeni a saját cégemben, ez is ilyen lesz?

- Konkrét megvalósításokat mutatunk be neked, recepteket, melyeket bármikor bevethetsz.

  Majd ha már tartok ott, hogy ki tudjam fizetni, akkor majd egy következő alkalommal mehetek?

- Ne várd meg, hogy még több pénzed bánja a rosszul felépített arculatod miatt a marketingre szánt keretedet. Ha az alapok rendben vannak, már az első hónapban érezhető a változás! Lassan elaprózva, vagy gyorsan lendületesen akarod cégedet fejleszteni?

  Nekem nem nők a vevőim, nekem is hasznos a Brand Tervező Nap?

- A program minden márkára érvényes, különösképpen a legújabb trendekre, módszertanokra, melyeket azonnal alkalmazni tudsz

  Ha még nincs cégem, akkor is érdemes elmennem rá?

- Ha 20 év múlva lesz kész amit már most tervezel, ezek az alapok akkor is megállják a helyüket. A stratégián nem fog a fagy, a szél, nem kezdi ki az idő! Sőt, ha tervezési fázisban vagy, könnyebb a helyzeted, mintha már egy elrontott szitut kellene rendbe tenned.

 

Itt a helyed, várunk szeretettel!

  Jegyvásárlás >>  

 

Mi történik a jelentkezés után?

 1. Kapsz egy automatikus e-mailt a befizetéshez szükséges adatokkal

 2. Befizetésed beérkezésével véglegesíted helyedet az egész napos programra

 3. Kapsz egy jelentkezési lapot a VIP Mentor Programra, amit 2019.01.31-ig vissza kell küldened a vip@palfieva.hu mail címre

 4. Kapsz egy csekklistát, amivel felkészülhetsz a nagy napra. Tudni fogod, hogy milyen információk kellenek ahhoz, hogy dolgozni tudjunk majd.

 5. A Brand Tervező Nap előtt 10 nappal és 3 nappal is küldünk egy tájékoztató levelet minden információval kapcsolatban.

Ha eljössz, megváltozik minden, amit eddig márkád megjelenéséről hittél. Nem lesz kérdés, hogy mikor mit lépj jövőre, hogy fejlődhessen márkád, konkurenseid pedig ne csak a trend színek miatt sárguljanak!

Nem lesz kérdés, hogy az, amit csinálsz csak neked tetszik-e, vagy vevőidet is rabul ejti! Innentől kezdve mindent tudni akar termékedről, szolgáltatásodról!

Ne habozz, ne várj a döntéssel, mert minden egyes nap csak kidobott pénz, ha nincsenek rendben az alapok!

Utóirat:

 

Idáig eljutottál az olvasásban? Akkor TE vagy az, akit keresek! Nélküled meg sem rendezhetjük a 2019-es Brand Tervező Napot! Ott a helyed! (Komolyan.)

Nézd, ha egészen idáig elolvastad az oldalt, mindketten tudjuk, hogy szívesen ott lennél velünk. Ezért téged semmiképpen sem szeretnélek elengedni.

Egyenes leszek: ez a rendezvény kihagyhatatlan. Csak az ajándék, amit a B2W VIP Clubhoz való csatlakozásodhoz most ajándékba kapsz egy 74.930 Ft értékű Brand Styling Workshop belépőt, melyet 1 éven belül használhatsz fel. Utána minden MEETUP INGYENES 1 éven keresztül! És akkor még nem is beszéltünk az előadókról, akik kifejezetten NEKED készülnek olyan fontos tudással, amit szenvedélyesen szeretnének megosztani.

Ne felejtsd, 2019-ben már sokkal-sokkal több kell vevődnek, követődnek. Márkád megérdemli, hogy végre sikeres legyen, hát engedd, hogy megszeressék!

Első lépés: jegyvásárlás.

(Nem, nincs kibúvó.)

  Jegyvásárlás >>