Termékek Menü

Brand Tervező Nap PÁROS Belépőjegy 2023

Ár:
31.250 Ft
21.875 Ft + ÁFA ( 27.781 Ft )

Helyszín:  Budapest
Időpont: 
2023. január 26. csütörtök
Gyakorlatias workshopok lesznek egész nap, melyek a TE cégedről szólnak, így KÉSZ szövegekkel, stratégiával és design ötletekkel mész haza!

+ BÓNUSZ AJÁNDÉKOK 25.990 Ft értékben

Menny.:
Legkisebb rendelhető mennyiség: 2!

Leírás és Paraméterek

Helyszín: Budapest   Időpont:  2023. január 26. csütörtök (10:00-16:00)

 

Miről szól a 6. Brand Tervező Nap?

A legfrissebb újdonságokról tanulsz egész nap, melyet 2023-ban azonnal alkalmazni tudsz.
Gyakorlati megvalósítások, stratégia, design és szövegírás, nem csak B2W!
Igazi doppping lesz márkádnak!!!

 OFFLINE & ONLINE STRATÉGIA 2023
 TERMÉK & CSOMAGOLÁS DESIGN

KAMPÁNY & RENDEZVÉNY SZÖVEGÍRÁS
ÜZLETI KAPCSOLATÉPÍTÉS

Ma már az olcsóságra senki nem kíváncsi, minden ujjunkra jut a lehetőségekből, óriási a reklámzaj, mi pedig egyre türelmetlenebbek, hűtlenebbek leszünk, időhiánnyal és figyelmetlenséggel tetézve. Mindenki élményre, BRANDRE vágyik.

A jövőben azok a cégek lesznek sikeresek, akik termékei, hirdetései és social megjelenései brutálisan jól néznek ki. Különlegesek, másolhatatlanok, magával ragadó élményeket adnak. Ráadásul 2023-ban már ki kell tűnni az átlagosból, különben semmibe vesznek. A gyorsaság pedig olyan versenyelőny lesz, melyet ha kiválósággal teljesítesz, akkor végre szárnyalhatsz márkáddal.

Megismerheted a 2023/24-es trendeket, legütősebb módszereket, amiket ha jól használsz, erős brandet, stílusos megjelenést és felejthetetlen élményt adhatsz vevőidnek.

A legfontosabb sarokpontokra fókuszálunk, hogy hogyan legyél eredményes és hogyan kerüld el a buktatókat. Ehhez 2 vendégelőadót is hívők majd, hogy rávilágítsanak nem minden a design, az álmodozás pedig nem stratégia. Brandedben rendben kell lennie a vállalkozásfejlesztési és sales alapoknak is, tudnod kell mire lehetsz képes! Miért? Ha most hirtelen ötszörösére növekszik megrendelésed, tudj nőni a feladattal! S ha márkád követeli, akkor végre a hiperekbe is bekerülhetsz!

Meghatározzuk a célokat, tervet készítünk és kidolgozzuk azt a te saját márkádra.

Végre tudni fogod hogyan posztolj 2023-ban, milyen a legütősebb e-book/csali kinézete, hogyan készíts termékbemutatókat, hogyan csinálj ajánlatbombát, kampányt, rendezvényt, stb.... , szóval rengeteg olyan dolgot, amin eddig csak tanácstalanul szöszöltél.

 
 

Pálfi Éva

  B2W Vizuális Marketing arculatodhoz, weboldaladhoz, social megjelenéseidhez

A vásárlók egyre éhesebbek a stílusos, trendi, nekik szóló személyes tartalmak iránt. Elvárják, hogy olyan közegben vásároljanak - legyen szó online, vagy offline boltról - ami szívükhöz közel áll, ahol jól érzik magukat. Megmutatom a 2023-as legütősebb stratégiákat, amikkel eredményes leszel. Feltárjuk erősségeidet és megmutatom azokat a lehetőségeket, amikkel ki tudod emelni a 12=1 tucat világából megjelenésed MINDEN felületen. NEM CSAK NŐI CÉLPIACRA!!!

Nem kell grafikusnak lenned, olyan eszközöket adok kezedbe, amiket 3 óra alatt is meg tudsz tanulni alkalmazni, de a lényeg a gondolkodás, stratégia!

Pálfi Éva B2W alapító, női marketing szakértő, brandstylist és divattervező iparművész, a Stílusakadémia alapítója, a Hogyan adj el nőknek B2W?, továbbá a Stílusos Márkastratégia  Vállalkozásból Világmárka és a Mindenki Nőknek ad el könyv szerzője

1998-ban végzett a MOME Iparművészeti Egyetemen, majd lett kreatív igazgató számos piacvezető cégnél. Nem csak művészkedik, tervez, hanem üzletasszony is, saját cégével és márkájával megreformálta a hazai divatot. Éva 24 éve tervez vizuális marketinget olyan cégeknek, akik nőknek adnak el. Éva a Metropolitan Egyetem B2W marketing oktatója mesterszakon, ahol végzett marketingeseknek tanít. A Magyar Marketing Szövetség 4 Gyémánt díjjal jutalmazta B2W projektjeit, a B2W Akadémiát és a B2W Fesztivált. Branding Workshopjain és konzultációin cégvezetőknek segít stílusossá és eredményessé tenni márkájukat, grafikusoknak pedig megtanítja hogyan lehet művészetük sikeres.

Várlak szeretettel, dolgozzunk együtt!

 

Szalai Gabriella

  B2W SZÖVEGÍRÁS workshopok vezető trénere

Tanulási szakértő, aki 16 éve marketingezik és ír szövegeket sikeresen kifejezetten női célpiacra.

45 ezres olvasótábora élvezettel olvassa cikkeit, leveleit. Gabi a B2W Szövetség alapító tagja, a B2W VIP Közösség belső szövegíró-tanácsadója, Év Marketingese díjazott, és a HVG Goldenblog díj nyertese.

Szenvedélye a szövegírás, és soha, sehova nem indul el radíros végű ceruza, és hegyező nélkül. Kifejezetten azért állította össze ennek a workshopnak az anyagát, mert nőként fontosnak tartja, hogy minden cég alkalmazza a B2W tudatos kommunikációt. A szövegírást máig napi szinten tanulja, és rendszeresen jár tengeren túli marketing konferenciákra.

„A NŐK hálás, lojális célközönség. Erős, lelkes támogatóink. Elnézik, ha elbénázok valamit, megbocsátanak, ha hibát vétek, és értékelik az alázatot, amivel viszonyulok hozzájuk. Soha nem jutottam volna el egy nulla tőkéből indított céggel addig, ahol most vagyok, ha nem pont ŐK segítenek nekem ebben. I.M.Á.D.O.M, hogy zömében női vásárlóim vannak! Ők a mi erősségeink.”

 

Program & MEGLEPETÉS VENDÉGEK hamarosan...

Imádni fogod ezt a napot, mert kapsz egy nagyon erős fókuszt és nem kell 2023-ban kapkodnod, mégis minden megvalósul, amire vágysz ;)
 

Várunk szeretettel Téged is, dolgozzunk együtt!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!