Termékek Menü

PÁROS Belépőjegy B2W Fesztiválra

Ár:
132.000 Ft
92.400 Ft + ÁFA ( 117.348 Ft )

B2W BIRD, együtt JOBBAN MEGÉRI:
Páros belépőjegy:
(2022.október 17-ig) 132.000 Ft + áfa helyett 92.400 Ft/2 fő
46.200 Ft +áfa / fő

Ha mégis egyedül jönnél:

Belépőjegy 1 főre >>  82.500 Ft + áfa helyett  -30% 2022.10.17-ig

B2W VIP CLUBCARD >

Helyszín:  Budapest, LURDY Ház
Időpont:
  2022. október 27. 9:00 - 18:00

Leírás és Paraméterek


"TANULNI A LEGJOBBAKTÓL ÉRDEMES"

A női fogyasztók hatalmas vásárlóerőt és befolyást jelentenek, ezért az ő bizalmuk elnyerése óriási jelentőséggel bír. Többé ne úgy gondolj a hölgyekre, mint egy piaci résre, egy szegmentálható csoportra, ők ma már a családi kassza fő döntéshozói és imádnak vásárolni!

Ma, amikor mindent perszonalizálunk a legfontosabb, hogy figyelembe vegyük: A női célcsoport mást vár el a hirdetőktől, mint az eddig használt maszkulin marketingkommunikáció. És ez jó!

Marketingesként, cégvezetőként ma már elengedhetetlen, hogy birtokában legyél a „T-tudásnak”, azaz tudj stratégiában gondolkodni olyan szakemberekkel, akik a kivitelezés mélységeiben lesznek segítségedre pl. a klasszikus piackutatásban, digitális analitikában, brandingben, design gondolkodásban, kampánytervezésben, tartalomelőállításban.
B2W piacszegmentációval tudunk női célpiacot meghatározni, targetálni, és pozicionálni, ezzel hatékonyabban és eredményesebben tudjuk termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kiszolgálni a nőket. Jobb lesz vevőinkkel a kommunikációnk, stílusunk és erősebb pozicionálást, kampányokat tudunk tervezni.

Előadóink és kiállítóink értékrendje garancia arra, hogy különleges kapcsolatokat szerezz te is a B2W Fesztiválon

Várjuk szeretettel cégedet is!
 


FÉRFIAK, itt a helyetek nektek is!


 

A 21. századi nő egyszerre épít karriert, vezet háztartást, nevel gyermeket (41% egyedül!), 82%-ban fő döntéshozó a családi kasszában és rengeteget vásárol. 

Ha márkád célcsoportjai nők és nem veszed figyelembe a nők igényeit, hatalmas bevételtől eshetsz el.

Ezt a hibát nem csak férfiak követik el, sajnos az üzleti életben mi nők is még férfiasan viselkedünk, tervezünk stratégiákat, pedig nem kellene.

Légy férfi, vagy nő, gyere el rendezvényünkre, mert végre megtudhatod, hogy

    mi kell a nőknek, mivel motiválhatod őket

    milyen közösséget építs és hogyan adj el nőknek

    milyen stratégiákkal tudsz személyes márkát és nőkre célzó céget építeni

    hogyan képezd magad, milyen tanulástechnikákkal turbózhatod fel karriered

    hogyan írj ütős szövegeket és tervezz olyan kampányt, arculatot, webdesignt, amit női vevőid imádni fognak

 

Varázslatos dopping lesz ez a nap márkádnak!

 

Üdvözöllek!

A 4. B2W Fesztiválra invitállak, ráadásul az eddigi legnagyobbra!

Bizony, 1200+ főre számítunk, és ismét egy olyan örömünnepre, amiről hetekig ír a sajtó, résztvevő, kiállító. Ha követsz minket, pontosan tudod milyen klassz szokott lenni a korábbi években!

Sztárelőadókkal készülünk, s olyan témákkal, melyek fókuszában most a stabil növekedés, digitális innováció áll, természetesen mindezt azokért a cégekért, akik nőknek adnak el.
Prémium közösségben biztosítunk lehetőséget kapcsolatépítésre nagyvállalati döntéshozóknak, vállalkozóknak, kivitelezőknek, akik olyan cégeket segítenek szakmai tudásukkal, akik a női célpiacra fókuszálnak.

Igen, visszatérünk a Lurdy Házba, mert SOKAN, NAGYON SOKAN LESZÜNK

1998-ban (24 éve) kezdtem pályámat kreatív igazgatóként hazai piacvezető cégeknél, reklámügynökségeknél és rengeteg olyan multi és kkv céggel dolgoztam (amerikai, német és hazai), akik nőknek adtak el. Pontosan tudom mire vágynak a női vásárlók és mára igazi küldetésemmé vált ezt a tudást átadni más szakembereknek is. Bio: www.palfieva.hu/sajto

  • 2018 januárjában alapítottam meg a B2W Kommunikációt, fél évre rá már megtartottuk a Lurdyban az első B2W Fesztivált (alig 3 hetünk volt meghirdetni), aznap 672-en regisztráltak be
  • 2019-ben 1000 fősre nőtt a rendezvényünk s a B2W Fesztivál elnyerte a Magyar Marketing Szövetség MARKETING GYÉMÁNT díját
  • 2020-ban egyetemi tananyag lett a B2W Marketing, a Metropolitan Egyetem mesterképzőseinek tanítom azóta is és jövőre is felkértek a folytatásra – ez egy hatalmas szakmai elismerés, gondolj bele, hogy a B2W egy teljesen új, folyamatosan fejlődő irányzat, nekem pedig megtiszteltetés, hogy amit megalkottam kezd önálló lábra állni. A B2W Akadémia 2020-ban elnyerte a Magyar Marketing Szövetség MARKETING GYÉMÁNT díját
  • 2021-ben a szigorítások miatt élőben 200 fővel, ONLINE pedig közel 5000 (!) fővel tudtuk megtartani a B2W Fesztivált. 2 napos volt a tavalyi, az első élő nap a prémium színvonalt képviselte, a második nap pedig minden várakozást felülmúlt online! Bevallom most is dolgozunk rajta, hogy legyen online nap, mert szerintem ki fogjuk nőni a hazai rendezvényközpontokat ;)
  • 2022 is rengeteg változást, komoly üzleti akadályokat hozott a cégek, gyártók életébe, így nem véletlenül választottuk témának a folyamatos stabil fejlődést, ehhez pedig a legjobb, legsikeresebb hazai szakértőket hívom el, hogy ismét egy hatalmasat lépjünk előre

Fontosnak tartom, hogy mindenki, MINDENKI, aki aznap velünk tart, 2023-ban több pénzt keressen és jobb legyen az élete. Stratégia, innováció, digitalizáció, stílus, cégvezetés témák biztosan lesznek, ahogy fontos a Te jóléted is! Aki ismer tudja rólam, hogy hiszek abban, hogy mind a magánélet, mind pedig a munkánk sikeres kell, hogy legyen, ugyanis ha csak az egyikre adhatnánk csillagos ötöst, a másikra pedig elégtelent, annak bizony közepes az átlaga.
Az igazi boldogság viszont akkor teljes, ha sikeres vagy mindkettőben. Szárnyalni fogsz, rajongóid pedig azt látják majd, hogy boldog is vagy!


Ehhez szükségünk van a Te tudásodra is,
csatlakozz hozzánk bátran!

Várlak szeretettel:

Pálfi Éva
B2W alapító, női marketing szakértő, brandstylist iparművész
a Metropolitan Egyetem B2W Marketing oktatója Marketing Mesterszakon

Van egy víziónk:

A B2W® kiáll a nőkre célzó tudatos, őszinte, egyenes marketingkommunikáció mellett, ezért arra törekszik, hogy a nőket és a nőkre célzó cégeket tudásanyagokkal, és a jövőt alakító példaértékű szakemberekkel segítse. Kérlek csatlakozz támogatóként is, mi pedig rengeteg extra megjelenést biztosítunk brandednek prémium közösségünkben.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!