Termékek Menü

B2W VIP CLUB - Belépőjegy az összes rendezvényre!

Ár:
365.000 Ft + ÁFA ( 463.550 Ft )

1 éves B2W VIP tagsági díj, mely az alábbiakat tartalmazza:

- B2W VIP Fesztiválbelépő (2023. november 2.)
- B2W
B2W XMAS Party tiszteletjegy (2023.12.08.)
- Brand Tervező Nap tiszteletjegy (2024. január)

- B2W Summer Party tiszteletjegy (2023 június)
- 200+ videokönyvtár
- 2 db online tréning (egyenként 180.000 Ft értékben)
- 2023/24-es TRENDBOOK színkódokkal (!)
- Prémium Kapcsolatépítés ZÁRT VIP Közösségben


TIPP: Egyben kedvezőbb!
Ha mindenre tréningre, eseményre eljönnél VIP tagság nélkül, úgy az összeg min. DUPLA ennyibe kerülne!!!

Leírás és Paraméterek

B2W VIP CLUB

PRÉMIUM  TÁMOGATÓ  KÖZÖSSÉGGEL  &  NŐI  CÉLPIAC  SZAKÉRTŐIVEL
Itt a helyed közöttünk, felejthetetlen élményekkel és új kapcsolatokkal várunk Rád!


  Prémium B2W Közösség, ahol olyan vállalkozókkal, cégvezetőkkel találkozol, akik mernek nagyban gondolkodni. Segítik egymást és hatékonyan működnek együtt női közösségeik, rajongóik!

  Rendezvényeinkre mindig tiszteletjeggyel érkeznek

  200+ B2W előadás, tréning tudásanyagaihoz online hozzáférnek

  Üzleti és baráti kapcsolatokat ápolnak egymással - mindig hatalmas öröm ha találkozunk!

  És igen, ez a B2W „Titkos Társasága”

Fedezd fel a nőkben rejlő pozitív erőt és emeld fel a cégedet!

Üdvözöllek!

A B2W alapítójaként invitállak egy olyan szakmai közösségbe, mely igazi inspiráció a nőknek, női vállalkozóknak, s azoknak a cégeknek, akik a női célpiacra fókuszálnak. Olyan erős inspirációt és tudást kapsz tőlünk, mely mostantól alapjaiban határozza meg kommunikációdat.

Hálás vagyok a végtelen sok tanulásnak, tapasztalatnak, amit az elmúlt 23 évben a nőkre célzó cégekért tettem, mert most pontosan tudom, hogyan kel életre egy női célpiacra fókuszáló márka és mitől lesz sikeres. Huszonkettő év távlatában kijelenthetem, hogy a B2W  időszerű, ki kell mondani, hogy más marketingkommunikáció kell a nőknek, mint a férfiaknak. Így tervezek, és ilyen szellemben oktatok tréningjeimen, előadásaimban. Mivel az én szakterületem a vizuális marketing, ám a B2W egy sokkal komplexebb terület, más szakterületek kiválóságait is meghívtam neked. Felemelő érzés ide tartozni!

B2W Közösségünk tagjai hazánk legnagyobbjai, szakmájukban tiszteletre méltó specialisták, cégvezetők, marketingesek, influencerek, kivitelezők.

Van valami, ami közös bennünk: elkötelezettek vagyunk abban, hogy segítsük, támogassuk azokat a cégeket, akik nőknek adnak el abban, hogy felelősebben, eredményesebben és sikeresebben kommunikáljanak követőikkel, vevőikkel.

2018 áprilisában jött el a nagy nap: a MARKETING NŐKNEK rendezvényünkre 1 hét alatt elfogyott minden jegy. Az esemény egyben könyvbemutató is volt: A "Hogyan adj el nőknek B2W?" könyv megjelenésével datálható a B2W®  születése.

2018-ban a B2W Fesztivál szervezésével az volt a célunk, hogy kinyissuk zárt közösségünk kapuit, és befogadjunk minél több olyan céget, akik hasonló értékrenddel szeretnék megismerni a B2W tudatos kommunikációt. 672 fő vett részt az első fesztiválon, és 50+ fő azonnal csatlakozott is a B2W VIP Clubhoz.

2019-ben szintet léptünk és a megvalósításra koncentráltunk. Mottónk a "Csináljuk meg" rengeteg vállalkozót doppingolt, 900+ fő vett részt eseményünkön. A B2W Fesztivál pedig elnyerte a Magyar Marketing Szövetség Marketing Gyémánt Díját, ami egy hatalmas elismerés a szakmától és egy erős felhatalmazás is, hogy tudatosan csináljuk tovább a munkánkat.

2020-ban a B2W Akadémia nyerte el a Marketing gyémánt díjat. Idén is fontos feladatomnak érzem, hogy összetartsam ezt az inspiráló, pozitív közösséget, ám azt gondolom, hogy a jövőt együtt kell megélnünk és együtt kell alakítanunk - tedd hozzá a tudásod bátran te is! A következő években csak azok lehetnek sikeresek, akik folyamatosan innoválnak, akiknek hozzáállása flexibilis és olyan kapcsolatrendszerrel bírnak, ami segíti cégüket a tervezésben, gyártásban, vevőkiszolgálásban, marketingben és PR-ban. Ehhez szükséged lesz a rajongóidra is, ők lesznek a legjobb sales embereid!

2021-ben a B2W Fesztivál VIP rendezvényén 200 fővel, online napon pedig közel 5000 fővel ünnepeltünk.

2022 pedig egy igazi szeretetteljes kapcsolatépítés volt, csak elég megnézned azok posztjait, akik velünk ünnepeltek ;)
Összefoglalónkat nézd majd meg kérlek a FB oldalunkon.

Csatlakozz hozzánk, és inspirálódj olyan flow élményekkel, és olyan tudással, amit azonnal használni tudsz jövőd sikereihez!

Mindannyian izgatottak vagyunk, hogy megismerhessünk, várunk szeretettel!

Pálfi Éva

B2W alapító, női marketing szakértő, brand stratéga & designer,
a Metropolitan Egyetem B2W Marketing oktatója

 Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!