Termékek Menü

Sajtó

 

„Totális hadat üzentem az unalmas, stock fotókból és sablonokból összecsapott, futószalagon készült kocka weboldalaknak és arculatoknak.” Pálfi Éva brandstylist iparművész, női marketing szakértő, a B2W® alapítója

 

PÁLFI  ÉVA - B2W AKADÉMIA

Egyedi és különleges brand márkastratégiát épít fel női célpiacra,
így végre nem kell konkurenciáddal végeláthatatlanul harcolnod!

 

Brand Stílus és Karakterelméletét, mely Pálfi Éva saját tervezési módszertana, 2017. júniusában vette oltalom alá a Magyar Szabadalmi Hivatal.
2019-ben elnyerte a Magyar Marketing Szövetség Marketing Gyémánt díját az évente megrendezésre kerülő ezerfős B2W Fesztivállal, 2020-ban pedig a B2W Akadémiával.
2020/21 tanévtől a Metropolitan Egyetemen B2W Marketinget
oktat végzett marketingeseknek mesterképzésen, egyetemi tanárként.

 

35 évvel ezelőtt kezdődött  pályája a pécsi Művészeti Középiskolával, amit követtek hazai és külföldi Iparművészeti Egyetemek. 1998-tól hazai piacvezető divatcégeknél dolgozott kreatív vezetői pozíciókban, külsősként multi cégeknek. Saját cégében pedig folyamatosan megújul ahhoz, hogy sikeres legyen.

Nem csak "művészkedik", üzletasszony is, ma 17 ezres női vásárló tömeg áll a sikeres Lucky Vampire Gang márkája mögött.

Folyamatosan kutatja, teszteli a női vásárlási szokásokat - online és offline is - így objektív tanácsokkal tud segíteni a te márkádnak, cégednek is.
Audit Helyzetelemzése pont erre épül, konkrétan a te márkádat, termékedet, vagy szolgáltatásodat veszi női csapata górcső alá, hogy aztán megfogalmazzák pozitív és negatív kritikáikat. Elképesztően hasznos információk, hiszen pontosan tudod majd mit erősíts és min kell csiszolni majd.

 

Ki Pálfi Éva és miért hallgass egy brand stylistra, női marketing szakértőre?

Éva sablonmentes vizuális marketinget, arculatot, weboldalakat tervez elsősorban olyan cégeknek, akik nőknek adnak el.

 „Nőként az első benyomás totálisan érzelmi alapú, ha egy weboldal beszippant, tuti vásárolok is. Gondolj bele, keresel valamit a neten, rábukkansz, és úgy informál, hogy mindent megad, amire kíváncsi voltál úgy, hogy közben megbízhatsz benne.”

Divattervező iparművészként van egy sajátos meglátása, stílusa, így a munkái tűpontosan rátalálnak a megcélzott vásárlóközönségre.

A MOME Iparművészeti Egyetem évei alatt különböző divatversenyeken a világot bejárták a munkái, illusztrált divatlapoknak és tervezőgrafikusként dolgozott multiknak. A diplomavédést követően sorra következtek hazai piacvezető cégek kreatív igazgatói és művészeti vezetői állásai, megbízásai. Tervezett már kétszáz darabos kollekciókat jeans, casual és elegáns stílusban is. Mindemellett a cégek vizuális megjelenéséért is felelős volt, így gyakorlatilag az alapanyag kiválasztásától azok reklámkampányáig végigvezette a projekteket, marketing szakemberekkel együtt dolgozva.

24 éve naprakészen ismeri a divattrendeket, s ezzel együtt a sikeres eladás vizuális megjelenésének legújabb trendjeit is. Komoly helyzetelemzést követően olyan design elemeket, hangulatokat és színeket használ, ami a célcsoport tudatalattijára hat. Érzelmeket vált ki, emlékeket idéz fel és cselekvésre ösztönzi a vevőket. Minden alkotásának határozott célja és értelme van. Ráhangolódik a feladatra, benne él és élvezi minden percét a tervezésnek. Segít cégvezetőknek megérteni miért fontos a márka megjelenése, grafikusoknak tart tanácsadást, hogy miként fogjanak hozzá marketinges hozzáállással egy projektnek.

 


 

 

Pálfi Éva Szakmai Önéletrajz

 

Pálfi Éva brandstylist és divattervező iparművész, női marketing szakértő, a B2W® alapítója

 

 

Szakképzettség:

Metropolitan Egyetem egyetemi oktatója (B2W Marketing)

PSC Nagykövet

Marketing Szövetség 2x Marketing Gyémánt díjjal kitüntetett tagja

Marketing Fitnesz Program - Marketing Commando

Magyar Alkotóművészek Országos Egyesületének tagja

MOME - Magyar Iparművészeti Egyetem – DLA doktorandusz képzés

MOME - Magyar Iparművészeti Egyetem – Divattervező iparművész MA

Höhere Schule für Gestaltung Zürich – Modegestaltung

Janus Pannonius Tudományegyetem – Kulturális menedzser

Művészeti Szakközépiskola Pécs – Textil szak

 

Szakmai pályafutás:

 

2018 - B2W® Marketing Női Célpiacra
Beosztás: alapító tulajdonos

Feladatok: Marketing Nőknek. A B2W® társadalmi szerepvállalása értékteremtő, szívén viseli a 21. századi nők élettani, biológiai és érzelmi problémáinak ügyét, tudatos médiafogyasztását. Célja, hogy hiteles, valós, minőségi és felelős marketingkommunikációt hozzon létre példaértékű személyek, szakemberek együttműködésével úgy, hogy a fókuszban a női célpiac áll. A B2W® motivált a nők inspirálásában, valamint női énképük, önbecsülésük megerősítésében. Folyamatosan figyeli és kutatja a média pozitív és negatív hatásait, hogy megoszthassa tapasztalatait a média szereplőivel, cégvezetőkkel, marketingesekkel és kivitelezőkkel, valamint magukkal a női fogyasztókkal is.

 
2015 -től Pálfi Éva Stílusakadémia
Beosztás: vezető tervező

Feladatok: Sablonmentes webdesign olyan cégeknek, akik elsősorban nőknek adnak el. Workshopok, tréningek szervezése, tudásanyagok tervezése. Cél, hogy a cégvezetők és a kivitelezők között végre egy olyan összhang jöhessen létre, mely régóta megoldandó feladatként várat magára.

 

2004 -től Lucky Vampire Gang baba és gyermekruházati saját márka
www.babaruhaguru.hu

Feladatok: Saját tervezés gyártás és online - offline kereskedelem Magyarországon, Svédországban, Szlovákiában és Szlovéniában. 2006 óta minden évben bemutatkozik a márka a Sziget Fesztiválon is, így brazil kisbabáktól kezdve ausztrál, holland, francia, amerikai gyerkőcökig az egész világon ott a "BANDA" :) Jelszavuk: "Állj ki a sorból és vállald önmagad, légy Te is Bandatag!"

Facebook oldal: https://www.facebook.com/lucky.vampire.gang/
Pinterest oldal: https://hu.pinterest.com/babaruhaguru/
 
 
2003 - 2004 Ego Sport Hungária
Beosztás: kreatív vezető

Feladatok: Az 1994-ben alapított cég elsősorban sportruházati termékeket  gyártató és forgalmazó divatcég. Divattervezés, azaz szezononként változó teljes 200 db-os kollekciók tervezése, modelleztetése, gyártatása. Arculattervezés, termékeken megjelenő speciális és egyéb dekoráció tervezése, kiviteleztetése. Reklámkampányok, katalógusok, kiállítások, üzletek arculatának tervezése, kiviteleztetése, a cég kreatív tevékenységének irányítása.

 
2003 -tól Moare Design Kft.
Beosztás: ügyvezető

Feladatok: A reklám és divattervezéssel foglalkozó design cég vezetése. Teljeskörű reklámszolgáltatás, speciálisan divatcégek számára. Divattervezés, trend-diktáló és követő kollekciók, dekorációk, illusztrációk tervezése, kiviteleztetése. Promóciós reklámtevékenység cégek, sportegyesületek számára.

 

2000 - 2003 Thomas Jeans
Beosztás: kreatív igazgató

Feladatok: Az elsősorban farmer termékeket gyártó és forgalmazó divatcég teljeskörű művészeti és kreatív vezetése. Divattervezés, azaz szezononként változó teljes 100 - 150 db-os kollekciók (Thomas Jeans, Nana Jeans) tervezése, modelleztetése, gyártatása. Arculattervezés, termékeken megjelenő speciális és egyéb dekoráció tervezése, kiviteleztetése. Egyéb nem farmer alapanyagból készült modellek tervezése, gyártatása (pl. bérmunkáztatás). Reklámkampányok, katalógusok, kiállítások, üzletek arculatának tervezése, kiviteleztetése.

 

1998 - 2000 Griff Gentlemen’s
Beosztás: kreatív igazgató

Feladatok: Fő tevékenysége a férfi konfekció öltözetek gyártása és kereskedelme. A cég teljeskörű reklámtevékenységének irányítása művészeti és kreatív szempontból. A cég új külső és belső nagy arculatának megtervezése, kiviteleztetése. Divatkatalógusok, üzlet külső és belső megjelenések, sajtóhirdetések, rendezvények és katalógusok tervezése és kiviteleztetése.

 

1994 - 1998 Ham & Eggs Kreatív Stúdió
Beosztás: művészeti vezető

Feladatok: Reklámkampányok, arculatok és egyéb grafikai munkák megtervezése, kiviteleztetése, illusztrációk.

 

Kiállítások, publikációk

2022  Add el magad Sales konferencia Székelyudvarhelyen - B2W előadás

2022  Minden ami Nő /RIDIKÜL fesztivál - B2W kerekasztal

2022  Nyílj ki Nőként - B2W előadás

2022  Pesti Tv - B2W interjú

2022  Magyar Marketing Fesztivál - B2W előadás

2021  3. B2W Fesztivál >> www.b2w.hu

2021  Szerelmem a Trade Marketing konferencia - B2W előadás

2021  Benned is ott a siker konferencia - Branding előadás nőknek

2020  Spektrum Home - B2W interjú

2020  Marafon Hungary - B2W előadás

2020  Woman Summit - B2W előadás

2020  Digital Hungary - online üzleti és stratégiai magazin szakmai szerzője, B2W cikkírója

2020  Marketing Fotelkonferencia - Brand stratégia előadás

2020  Brand Tervező Nap - Pálfi Éva Stílusakadémia saját rendezvény

2020  Ecommerce Expo - előadás és kiállítás

2020  Duna TV Ridikül - B2W interjú művészként

2019  Magyar Marketing Szövetség által Marketing Gyémánt díjat nyert a B2W Fesztivál

2019  2. B2W Fesztivál

2019  Ecommerce Expo - előadás és kiállítás

2019  Brand Tervező Nap - Pálfi Éva Stílusakadémia saját rendezvény

2018  Értékesítők Napja - előadás és kiállítás

2018  Marketing Expo / Marketing Commando - rendezvény online és offline tervezése, 2 előadás és kiállítás

2018  B2W Fesztivál, az első hazai B2W Női Marketing Rendezvény főszervezője

2018  Marketing Szuperkonferencia / Marketing Commando - előadás

2018  Business Smart - előadás és kiállítás

2018  "Hogyan adj el B2W?" könyvbemutató - Marketing Nőknek rendezvény

2018  Marketing Nőknek - Pálfi Éva Stílusakadémia saját rendezvény, 3. könyvbemutató

2018  Brand Tervező Nap - Pálfi Éva Stílusakadémia saját rendezvény

2017  "Vállalkozásból Világmárka" könyvbemutató – Marketing Expo / Marketing Commando

2017  "Brand Stílus és Karakterelmélet" Pálfi Éva saját tervezési módszerét 2017. júniusában vette oltalom alá a Magyar Szabadalmi Hivatal

2017  Marketing Expo / Marketing Commando - rendezvény online és offline tervezése, előadás és kiállítás, 2. könyvbemutató

2017  I. Junior Expo Dunaszerdahely - előadás és kiállítás

2017  Marketing Szuperkonferencia 2017 - teljes offline kollekció tervezése

2017  Így lesz eredményes online design stratégiád: Trendi inspirációk, UX és UI trükkök, egyedi, vevővonzó megjelenés!előadás és kiállítás Ecommerce Expo

2016  "Stílusos Márkastratégia" könyvbemutató – Marketing Expo / Marketing Commando

2016  Blogolsz? Alkotsz? Saját márkád van? Mutasd meg magad szirupmentesen 2016 legtrendibb online inspirációival! - előadás és kiállítás  Womanity Fesztivál

2006 - 2016  Lucky Vampire Gang, Moare – Sziget Fesztivál, sajtómegjelenések és publikációk

2009 - 2012  Babamama expo – Papp László Sportaréna

2009  Motiv – Irodaszer illusztráció, teljes kollekció, katalógus

2007  Fashion for Women – illusztrációk/web, kiadványok

2006  Ars Una – Irodaszer illusztráció, katalógus

2006  Fashion for Women – illusztrációk/web, kiadványok

2003 - 2004  Ego Sportdivatbemutató, katalógus, sajtó

2003  Nana Jeans – BDN szezononkénti kiállítások, publikációk

2000 - 2003  Thomas Jeans – BDN szezononkénti kiállítások, publikációk

1999  Griff Gentlemen’s - szezononkénti katalógusok, sajtó megjelenések, interjúk

1998  Break „21” fesztivál (Ljubljana) – kapszula kollekcióm divatbemutatója

1998  Péter Pál Galéria – csoportos iparművészeti kiállítás

1997  Break „21” fesztivál (Ljubljana) – kapszula kollekcióm divatbemutatója

1997  Armada (Vilnius) Nemzetközi divatfesztivál – „Legjobb kollekció” Nagydíja

1997  Mittelmoda Premio ’97 (Olaszország) – kapszula kollekcióm divatbemutatója

1996  Shin Won (Szöul) „7TH Ebenezer International Fashion Design Contest” - kapszula kollekció divatbemutatója

1996  Mittelmoda Premio ’96 (Olaszország) – kapszula kollekcióm divatbemutatója

1996  Max Magazin (Olaszország) – jeans redesign öltözéktervem sajtófotózása

1996  Iparművészeti Múzeum – csoportos iparművészeti divatbemutató

1996  Magyar Divattervezők Nagydíja – kapszula kollekcióm döntős divatbemutatója

1996  „Malév 50” (Pesti Vígadó) – Különdíj

1994  Cresphi Trophy (Milánó) – műbőrpályázat, Collezioni és Vogue megjelenés

1992  Fashion Fair – logo és illusztráció tervezése

1991  Mecénás Galéria (Zalaegerszeg) – csoportos művészeti kiállítás

1991  Műcsarnok (Budapest) – csoportos divattörténeti kiállítás

1990  Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskola – divatrajz pályázat II. Díj

1989  Bőrparádé (Pesti Vígadó) – kapszula bőrruházati kollekcióm divatbemutatója

1989  IH (Pécs) – csoportos művészeti kiállítás

1989  IH (Pécs) – önálló művészeti kiállításkiállítás

1989  Tölgyfa Galéria (Budapest) – csoportos textilművészeti kiállítás

1988  Air France (Duna Intercontinental) – divatverseny divatbemutató

1988  IH (Pécs) – önálló kiállítás

1987  Air France (Duna Intercontinental) – divatverseny divatbemutató

 

Sajtó

Ridikül 2022 április

Pesti Tv február

ORIGO február

https://startuponline.hu/a-nok-teljesen-maskepp-allnak-a.../
https://www.digitalhungary.hu/.../A-nok-valodi.../15056/

https://mmonline.hu/.../a-nokre-fokuszal-az-uj.../

https://miragemagazin.hu/.../a-nok-valodi-vagyait.../

http://turizmusonline.hu/.../a_nok_dontese_meghatarozo...

https://esemenymenedzser.hu/.../31905-a-nok-valodi...

https://uzletihirszerzes.hu/.../13507-a-nok-valodi...

https://eskuvovilag.hu/.../3508-a-nok-valodi-vagyait...

Ridikül 2021 szeptember

Spektrum Home 2020 november

Digital Hungary 2020 április

Ridikül 2020 január TV műsor

Ridikül 2019 szeptember

onBrands 2019 szeptember

Világgazdaság 2018 szeptember

Ridikül 2018 szeptember, október, november / TV műsor + sajtó

Bors 2018 szeptember

Borsod24 2018 március

Piac & Profit 2018 február

Marketing Navigátor 2017 február

Womanity Magazin 2016 május

Haszon 2015 október

Pumpkin Paradise 2011 április

Bors 2010 április

Kossuth Rádió 2010 szeptember

Nemzeti Sport 2009 november

Bors 2009 március

Fashion for Women 2008. márc.

Kismama 2008. január

Maxima 2007 december

Fashion for Women 2007. szept-dec.

VIVA 2007. aug. Trend műsor

Fashion for Women 2006-2007 dec.-jan.

Fashion for Women 2006. november

Fashion for Women 2006. október

Fashion for Women 2006. szeptember

VIVA+ 2003. jún. Trend műsor

VIVA+ 2003. ápr. Trend műsor

VIVA+ 2003. márc. Etalon műsor

VIVA+ 2003. febr. Interaktív műsor

VIVA+ 2002. okt. Etalon műsor

Térformálás, tárgyformálás: Fiatalok és fiatal tervezők… (Mif/Terc 1998-2000)

Trend 2001. I. évf./5. (Geomedia Kiadó)

Trend 2000. II. évf./11-12. (Geomedia Kiadó)

Max Magazin (olasz) 1996. szeptember

Modain 1996. július-szeptember

Bonton 1995. február

Ez a Divat 1989 február

 

 

Referenciák: Christina Aguilera & Naomi Campbell, Lucky Vampire Gang, Moare, Motiv, Ars Una, Hervis, Motiv, Spada, Xoxo, Jafra, Code Collection, Pio Marello, Ego Sport, Nana Jeans, Thomas Jeans, Griff Gentlemen’s, Paolo Sarto, Sample EPD, Adidas, Fashion for Women, Whirlpool, Tetra Pak, Bosch, Siemens, Beiersdorf, Junkers, Blaupunkt, Pall Mall, Limpex, Törley, Zwack, Citibank, EKB, Kids Focus, Berger Könyvelőiroda, Szabina Lashes, Széchenyi Optika, Ékszerpalota, Elith Design, Aphrodisiac, Green Rabbit, Marketing Commando, Happiness Clinic, Berényi Sminktetoválás, Emlékmentő, Suhajda Cukrászda, Taupert Szemvizsgálat, Titan Sportital, Nyirő Réka Marketing Fitnesz Program, RockSafety, Watsing Dóri, Dataprotection, Coca-Cola,...

Reklámügynökségek, akiknek, vagy akikkel közös projekten dolgozott:  Hungexpo, Wilkens, Young & Rubicam, Akció Reklámügynökség, Limpex, TBWA, Brazil, Hat,...

Fotósok: Tombor Zoltán, Nánási Pál, Kovács Kata, Molnár Péter, Almási Jonathan Csaba, Business Portré MTA Photo Studio