Termékek Menü

2022/2023

 

Az elmúlt 23 évben azt tapasztaltam, hogy rengeteg az olyan cégvezető, vagy marketinges, aki pontosan tudja hogyan szeretné életre kelteni marketing tervét, hirdetési anyagait, de az online és offline megvalósításban elakad.
És ez csak a legkevesebb... túl kicsiben, kkv gondolkodással szűkíti le lehetőségeit. 
Akik az elmúlt években nálam végeztek, 1,5 - 2 év alatt olyan exponenciális fejlődéseken mentek keresztül, hogy vannak, akik a startmezőről éves árbevételben már 400M - 3 Mrd Ft-nál tartanak és még van egy rakás céljuk, innoválnak! Kérlek nézd el nekem, nem tudok kicsiben gondolkodni!

És bevallom sosem esett jól...  Már 1998-ban kreatív igazgató voltam hazai neves piacvezető cégeknél és rengeteg multinak segítettem brandingben. Főképp olyanoknak , akik nőknek adtak el.
Pl. Naomi Campbell és Christina Aguilera parfümjeinek reklámjával én vezettem be a brandet Magyarországon, de belekóstoltam a kkv marketingbe is - rengeteg cég weboldalának alján ott a nevem, mely jelent arculatot, webdesignt, de mindenekelőtt brand stílust és stratégiát - biztosan találkoztál már velük Te is.

Azt látom, hogy multi/kkv vezető ugyanarra vágyik, nagyra nőni, jól működni, vezetői pedig vágynak arra is, hogy magánéletük nyugodt és boldog legyen, mókuskerék nélkül.
Ugye Te is erre vágysz?


Oké, tegyük fel mindent megterveztél, kész vagy mindennel, de
az eredmények mégsem jönnek...


És akkor a legalapvetőbb kérdések is égetően fontossá válnak:

 

  Valóban így kell kinéznie a márkámnak?

  Hogyan jelenjek meg vevőim fejében úgy, hogy rajongjanak értem?

  Hogyan tartsam a jövő digitális marketingjével a versenyt, ha nincs, aki megcsinálja a megjelenését?

  Különböző kampányokhoz designt is kell szegmentálnom?

  Milyen a jó formaruha, céges megjelenés egy rendezvényen?

  Hogyan szolgáljak ki egyszerre akár 100 embert is úgy, hogy érezze csak vele törődök?

  Hogyan adjam ki influencereknek a grafikai anyagaimat úgy, hogy szabadon terjeszthessék kiválóságát?

 

Az megvan, amikor beüt a legrosszabb, hogy nincs időd mindent újragondolni? Ilyenkor végül egy összecsapott, 12=1 tucat sablonnal, vagy egy rosszul megtervezett vizuális tartalommal pont az ellenkezőjét válthatod ki látogatóidból, mint amit szerettél volna.
Ekkora már elhagyták ajánlatodat, vagy lemásoltak, mert másolható voltál.
 
 
 
 
    Tudom, hogy ennél te sokkal több energiát áldozol azért, hogy a legjobbat hozd ki cégedből!

Odafigyelsz a konverziókra, szöveges tartalmaidra, tudatosan építed fel kampányaidat, de hidd el fontos az is, hogy tudd, hogy hogyan lehet ütősen bemutatni mindezeket. Célom, hogy akár te magad is képes legyél megcsinálni a legfontosabbakat egyszerűen és gyorsan.

    Elhatároztam, hogy legjobb tudásommal és tapasztalataimmal segítek utat mutatni a jövő digitális marketing gondolkodásmódjához, következetessé rendszerezni márkastílusodat úgy, hogy az a legjobb vevőket vonzza.

Elfogadod javaslataimat? Szívesen segítek!

 

 

    12 hónapon keresztül dolgozunk céged vizuális kommunikációján.

    Lépésről lépésre haladunk, míg az egész egy nagy egységgé válik.

    Életre keltjük márkádat, hogy végre megszerethessék rajongói.

 

Sem a marketinges, sem a művészeti szférában

nem volt még ilyen volumenű program, tudásanyag.

Ez a TE MÁRKÁDRÓL, TE CÉGEDRŐL SZÓL!

 

Mivel ez a program nem nyilvános,

KÉRJ EGY INGYENES RÖVID KONZULTÁCIÓT >>

 

 

Mit mondanak azok, akik már elvégezték?

"Az utóbbi években elvégeztem jó néhány haladó marketinges képzést, amivel szépen jutottam is előre. Ezzel együtt éreztem, hogy a külalak már egy ideje nem követi a tartalmat. Valami olyanra lenne szükségem, ami ezt is alaposan felrázza, megújítja és egyedivé teszi azt a sok mindent amivel foglalkozom. A fő szakmámban, sminktetoválás, minden az esztétika, a szépítés és a nők körül forog. Őket kell megfognom, lenyűgöznöm és vizuálisan is elcsábítanom. Ennek 1000 és 1000 apró mozzanata lehet, hogy minden arról meséljen megjelenésben is, hogy milyen különleges és szükséges a nők számára, az amit csinálunk. Részt vettem Évi 2018-as januári Brand tervező napján, ahol egyből jelentkeztem a mentor programjára. Ismerve Évit és, hogy részt vettem ezen a napon rögtön éreztem, hogy itt megtalálom a hiányzó fogaskereket a marketing gépezetembe. Tudtam, hogy erre van szükségem, hogy újraértelmezem a marketinges tudásom vizuális szempontból, és végre megfeleljen a külalak is a belső tartalomhoz. Most, lassan a mentor program vége felé járva, már tudom, hogy megkaptam azt a hatalmas lökést és tudást, amire szükségem volt. De nem csak csupán a „kinézetre”, hanem pontosan összehangolva az egyes marketinges feladatokkal, lehetőségekkel együtt. Ez azért is különösen fontos, mert 99%-ban magam készítek el mindent (sőt egyre gyorsabban Évi tanácsait követve) weblapokat, posztokhoz képeket, videókat, offline és online marketing anyagokat. Még mindig van min dolgoznom, de most már nem aggódom, mert tudom mit és hogyan kell csinálnom és hogyan gondolkozzam erről a jövőben, hol nézek utána, hogyan kezdjek neki, hogy 2020-ban is trendi legyek."

BERÉNYI ZSUZSA, Berényi Sminktetvoválás

 

"12 hónap, ami alatt az ákombákomjaid életre kelnek - veled együtt! Ez nem csupán egy tréning, amire mész-mész, mert elküldött a főnök vagy mert illő lenne már valahová járni.. Ez a hónapod azon inspiráló napja, amikor máshogy kelsz fel, mert tudod, hogy ma olyan energiákat kapsz, aminek a segítségével megváltod a világot - de minimum azt a projektet amin dolgozol! Amikor újra kedved támad belevetni magad mindenbe, és szinte dühös vagy, hogy aznap miért csak 24 órád van, amikor annnnnnyi mindent tanultál. Egyszerűen AZONNAL meg akarod csinálni: megtervezni az arculatodat, felállítani az új kampányod moodboardját, végigtervezni a közelgő rendezvényedet UI és UX szempontból is, újragondolni a csomagolást. Ez az a képzés, amivel a havi fizud megugrik egy százassal - ha valamibe érdemes, ebbe fektess! Valljuk be: minden alkalmazott vágya, hogy olyan munkaerő legyen, akit nem rúgnak ki. De ehhez nem elég jófejnek és alázatosnak lenni - a tudástáradat is végtelenítened kell. A VIP Mentor programban 12 hónap alatt ezernyi olyan képességre teszel szert, amivel nem csak magasan kvalifikált kolléga leszel, hanem egy olyan tagja a csapatnak, akinek adnak a véleményére, akit bevonnak az ötletelésbe és a döntésekbe, aki ÉRTÉKET ad a cég számára, így idővel (bár ilyet állítólag nem mondunk :) ) pótolhatatlan leszel!"

HAVAN LILLA, Marketing Commando
 
"A vevő elkápráztatása a jövő vállalkozóinak igazi feladata. Olyan magas szintre kell emelni a vizualitást, és a látványt, hogy nekünk vállalkozóknak ehhez már komoly segítségre van szükségünk. Pálfi Éva VIP Mentor Programja egy ilyen rendszerbe foglalt segítség. Megtanulod, és majd rendszerben látod a design stratégiádat, és mindeközben Évi neked alkot. A végeredmény olyan lesz, amelyre büszke leszel, és jogosan érzed majd, hogy sokan csodálni is fognak. Vágj bele és fejlődj."
 
KOKAS SÁNDOR, közgazdász, termékmediátor, a Green Rabbit termékmediátor alapítója

 

 

 

 

A program 2022 februárjában elindul, később már nem tudsz a folyamatba becsatlakozni. Ahhoz, hogy mindannyian sikeresek lehessetek, limitálni kell a létszámot max. 8 főre, így ha nem akarsz lemaradni róla, gyorsan dönts kérlek! A csapat mindig összeáll már előző évben, kedvezményesen, erről senki nem akar lemaradni, aki kész gyorsan fejlődni és sokat tanulni, innoválni :)

LEGNAGYOBB ÉRTÉK:
Az első körben én tervezek neked designt,
azaz a legfontosabb alapokat, a branded stílusát és karakterét.
És nem engedem el a kezed egészen a legvégéig, amíg nem vagy igazán sikeres!

Most az első lépés, amit meg kell tenned:
 

KÉRJ EGY INGYENES RÖVID KONZULTÁCIÓT >>

 

Március 17. (csütörtök) – Design Stratégia helyzetelemzés és célkitűzések START!

 

Mastermind időpontok

Minden hónapban 1 napot közösen ötletelünk és dolgozunk workshopokon.

 

1.   2022. április 21. (csütörtök) 10:00-16:00  – Brand Stílus és Karakter, Reszponzív Arculat, Színek és Tipográfia

2.   2022. május 25. (szerda) 10:00-16:00  – Design Thinking, UX UI Online jelenlét, Weboldal, Hírlevél

3.   2022. június 23. (csütörtök) 10:00-16:00  – Közösségi oldalak, Influencer és média megjelenések, Video

4.   2022. július 14-15. (csütörtök+péntek) - Alkotótábor

5.   2022. augusztus 25. (csütörtök) 10:00-16:00  – Termék/Szolgáltatás/Csomagolás fejlesztés, Product Design

6.   2022. szeptember 22. (csütörtök) 10:00-16:00  – Service Design, Vevő kiszolgálás, Rendezvény megjelenés, Formaruha

7.   2022. október 27. (csütörtök) 10:00-16:00  – Szegmentált Kampánymegjelenések

8.   2022. november 24. (csütörtök) 10:00-16:00  – Visual Storytelling, Infografikák, Prezentáció design

9.   2022. december 15. (csütörtök) 10:00-16:00  – Offline szóróanyagok, DM, Kupon, Promóciós ajándék, Könyv

10. 2023. január 26. (csütörtök) 10:00-16:00  – 2023 design stratégia tervezés, Redesign

11. 2023. február 23. (csütörtök) 10:00-16:00  – 2023 Évértékelés, Future Design trendek

 

Minden tréningen olyan tudást és eszközöket osztok meg veled, amivel már meg is tudod valósítani terveidet, ha bevállalod a grafikai tervezést. Nyugi, ha nem te fogsz tervezni, pontosan el tudod mondani grafikusodnak, hogy mit vársz tőle, életed legtökéletesebb brief anyagával. A világ kinyílik előtted, olyan eszközökkel is képes leszel tervezni, gondolkodni, amikről lehet nem is tudtál eddig :)

Tudást, készséget, megvalósítást kapsz, és ami a legfontosabb: folyamatos visszaigazolást, ami beépül vizuális marketingedbe, vevőid tudatalattijába.

 

 

A VIP PROGRAM éves díja:
2.560.000 Ft +áfa

Ilyen képzés nincs hasonló, ráadásul a programban tervezek stratégiát és grafikai munkákat is Neked, Neked alkotok.
Nem csak tanulunk, hanem megvalósítunk is és 1-2 hónap alatt óriási változások történnek a cégek életében, megjelenésében.


 

    RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉGEK:

A program 2 részletben is fizethető, indulása előtt 1.560.000 Ft + áfa esedékes, majd az 5. hónap végén  1.290.000 Ft + áfa. (az egyösszegű éves díjhoz képest + br. 368.300 Ft). Az első 2 hónapban rengeteg tervezést kapsz tőlem, így az első részlet összege magasabb a másodiknál. Mindkét esetben az összegek kiállított számla alapján előre fizetendőek.

+ Költségek: A mastermind tréningeket a Mystery Hotelben tartjuk, luxus kiszolgálással. A nyári alkotótábor szállására és odautazására kalkulálj plusz kiadást, ennek időpontját és helyszínét közösen megszavazzuk a februári első élő találkozásunkon.

GARANCIA: a programból bármikor kiszállhatsz és a mastermind tréningek helyett kérheted a személyes továbbhaladást, vagy a még nem teljesített időpontok visszatérítését.

 

Ne felejtsd!

1 év alatt olyan sok megvalósítással találkozol majd, hogy pontosan tudni fogod mi márkádnak a legjobb. Fontos! Ha felvennél egy grafikust, ő akkor is tőled várná majd a briefet, ráadásul ha magad is képes leszel a megvalósításra (akár még jobban, mint egy grafikus), az ő éves költségét is megspóroltad!

 

 

Itt az idő iparágadban komoly versenyelőnyre szert tenni,

légy tudatos, következetes, gyors és sugárzóan vonzó!

Rajongóid imádnak majd érte :)

 

Mivel ez a program nem nyilvános,

KÉRJ EGY INGYENES RÖVID KONZULTÁCIÓT >>

 

 

"Megalkotom stílusos online megjelenésedet úgy, hogy végre azonnal felismerhető leszel, vevőid könnyen azonosulnak veled, így nem kell a konkurenciáddal végeláthatatlanul harcolnod."

Várlak Szeretettel! 

Kíváncsi vagy mit csináltam eddig, hol szereztem ekkora tapasztalatot? Olvass rólam itt: www.palfieva.hu/sajto