Termékek Menü

2018.12.14

 

ELŐADÓNK: GESZTI PÉTER

PRÉMIUM  TÁMOGATÓ  KÖZÖSSÉGGEL  &  NŐI  CÉLPIAC  SZAKÉRTŐIVEL

1 NAPRA megnyitjuk a B2W VIP CLUB kapuit mindenkinek!

ITT  A  HELYED KÖZÖTTÜNK,  FELEJTHETETLEN  ÉLMÉNYEK  ÉS  ÚJ  KAPCSOLATOK VÁRNAK  RÁD!

Helyszín:  HOLIDAY BEACH RESORT BUDAPEST / Budapest 1039, Piroska u. 5.   Időpont:  2018. december 14. péntek 15:00 - 20:00

  Jegyvásárlás >>  

 

Hogyan legyél kreatív? Hogyan tervezz női célcsoportra?

Motivációs előadás hamisítatlan Geszti-stílusban

 

Mások milyennek látnak? Péter 1 órás előadásából megtudhatod, hogy miért fontos az, hogy márkád jól nézzen ki. Tippek, trükkök és olyan ötletek várnak, amiket azonnal használni tudsz.

De tudod mi a legjobb? Előadását 50+ fős körben hallgathatod, ami azt jelenti, ha kérdezel tőle pontos választ kaphatsz régóta megoldatlan problémádra!

 

 

Inspiráló dopping lesz márkádnak!

Helyszín:  HOLIDAY BEACH RESORT BUDAPEST / Budapest 1039, Piroska u. 5.

Időpont:  2018. december 14. péntek 15:00 - 20:00

  Jegyvásárlás >>  

 

A B2W Fesztiválról és a novemberi meetupról lemaradtál? Gyere MOST!

Nézd meg milyen  hangulat volt korábbi rendezvényeinken:

 

         

 

FÉRFIAK, itt a helyetek nektek is!

 

A 21. századi nő egyszerre épít karriert, vezet háztartást, nevel gyermeket (41% egyedül!), 82%-ban fő döntéshozó a családi kasszában és rengeteget vásárol.

Ehhez képest a NŐK 91%-a csalódott, mert úgy érzi, hogy a reklámok nem értik meg őket, felületesen, vagy sztereotípiákban fogalmaznak.

Ha márkád célcsoportjai nők és nem veszed figyelembe a nők igényeit, hatalmas bevételtől eshetsz el.

Ezt a hibát nem csak férfiak követik el, sajnos az üzleti életben mi nők is még férfiasan viselkedünk, tervezünk stratégiákat, pedig nem kellene.

Légy férfi, vagy nő, várunk szeretettel közösségünkbe, rendezvényeinkre, mert végre megtudhatod, hogy

 

     mi kell a nőknek, mivel motiválhatod őket

     milyen közösséget építs és hogyan adj el nőknek

    milyen stratégiákkal tudsz személyes márkát és nőkre célzó céget építeni

    hogyan képezd magad, milyen tanulástechnikákkal turbózhatod fel karriered

    hogyan írj ütős szövegeket és tervezz olyan kampányt, arculatot, webdesignt, amit női vevőid imádni fognak

 

Fedezd fel a nőkben rejlő pozitív erőt és emeld fel a cégedet!

Helyszín:  HOLIDAY BEACH RESORT BUDAPEST / Budapest 1039, Piroska u. 5.

Időpont:  2018. december 14. péntek 15:00 - 20:00

  Jegyvásárlás >>  

 

 

Üdvözöllek!

 

A B2W alapítójaként invitállak egy olyan közösségbe, mely igazi örömünnep a nőknek, női vállalkozóknak, s azoknak a cégeknek, akik a női célpiacra fókuszálnak. Olyan erős inspirációt és tudást kapsz tőlünk, mely mostantól alapjaiban határozza meg kommunikációdat.

Hálás vagyok a végtelen sok tanulásnak, tapasztalatnak, amit az elmúlt 20 évben a nőkre célzó cégekért tettem, mert most pontosan tudom, hogyan kel életre egy női célpiacra fókuszáló márka és mitől lesz sikeres. A húsz év távlatában kijelenthetem, hogy a B2W  időszerű, ki kell mondani, hogy más marketingkommunikáció kell a nőknek, mint a férfiaknak. Így tervezek, és ilyen szellemben oktatok tréningjeimen, előadásaimban. Mivel az én szakterületem a vizuális marketing, ám a B2W egy sokkal komplexebb terület, más szakterületek kiválóságait is meghívom neked rendezvényeinkre. Felemelő érzés ide tartozni!

B2W Közösségünk tagjai hazánk legnagyobbjai, szakmájukban tiszteletre méltó specialisták, cégvezetők, marketingesek, influencerek, kivitelezők.

Van valami, ami közös bennünk: elkötelezettek vagyunk abban, hogy segítsük, támogassuk azokat a cégeket, akik nőknek adnak el abban, hogy felelősebben, eredményesebben és sikeresebben kommunikáljanak követőikkel, vevőikkel.

2018 áprilisában jött el a nagy nap: a MARKETING NŐKNEK rendezvényünkre 1 hét alatt elfogyott minden jegy. Az esemény egyben könyvbemutató is volt: "Hogyan adj el nőknek B2W?" könyv megjelenésével datálható a B2W®  születése.

A B2W Fesztivál szervezésével az volt a célunk, hogy kinyissuk zárt közösségünk kapuit, és befogadjunk minél több olyan céget, akik hasonló értékrenddel szeretnék megismerni a B2W tudatos kommunikációt. Hónapról hónapra meetupokat szervezünk, mert az igazi érték a fejlődés mellett a közösség kapcsolatépítő ereje.

Feladatomnak érzem, hogy összetartsam ezt az inspiráló, pozitív közösséget, ám azt gondolom, hogy a jövőt együtt kell megélnünk és együtt kell alakítanunk - tedd hozzá a tudásod bátran te is!

Ünnepelj velünk, és térj haza flow élményekkel, és olyan tudással, amit azonnal használni tudsz jövőd sikereihez!

Várlak december 14-én szeretettel Karácsonyi Partinkra egy közös ünnepléssel:

Pálfi Éva

B2W alapító, női marketing szakértő, brandstylist iparművész

 

  Jegyvásárlás >>  

 

Ki Pálfi Éva? B2W alapító, női marketing szakértő, brandstylist és divattervező iparművész, a Stílusakadémia alapítója, a Hogyan adj el nőknek B2W?, továbbá a Stílusos Márkastratégia és a Vállalkozásból Világmárka könyv szerzője

1998-ban végzett a MOME Iparművészeti Egyetemen, majd lett kreatív igazgató számos piacvezető cégnél. Nem csak művészkedik, tervez, hanem üzletasszony is, saját cégével és márkájával megreformálta a hazai divatot.

Éva 20 éve tervez vizuális marketinget olyan cégeknek, akik nőknek adnak el. Brand Styling Workshopjain és konzultációin cégvezetőknek segít stílusossá és eredményessé tenni márkájukat, grafikusoknak pedig megtanítja hogyan lehet művészetük sikeres.

A B2W Közösséget azért hozta létre, mert példaértékű személyek, szakemberek együttműködésével totális szemléletváltást szeretne elérni a női marketingkommunikációban úgy, hogy a fókuszban a női fogyasztók állnak.

"Ha van egy jó terméked, szolgáltatásod, akkor mutasd is meg úgy, ahogy az megérdemli! Hozd ki belőle a maximumot!

 


 

Felejthetetlen élmény lesz!

 

Mit mondtak, akik már voltak rendezvényeinken?

 

"Logikus, érthető, inspiráló. Segít abban, hogy megfelelő briefet adjon a grafikusnak, amit ő is ért. Most már értem milyen logikával, inspirációval dolgoznak és mik a fontos szempontok. Mélyebben megértem a márkám, hogyan tudom megérinteni a célcsoportot." Greksa Bernadett Revlon Magyarország Brand managere

 

"Mottóm a munkával és az élettel kapcsolatban, hogy egy biztos dolog van a VÁLTOZÁS. Évit, 2016 óta követem és ismerem, főleg azért tűnt fel, mert egyedülállóan már akkor is NŐKre célzó stratégiával gondolkodott, mind a megjelenésben, mind a marketingben. 2017-ben elkezdtünk együtt dolgozni. Tudtam, hogy ő az én tervező segítségem, hiszen folyamatosan megújul és előrelátó minden ehhez kapcsolódó témában.

Évi, a Brand tervező napon egy hatalmas változással ismertetett meg bennünket, amellyel új és PONTOS INSPIRÁCIÓKAT adott arról, hogy hogyan is lépjünk tovább és gondolkodjunk 2018-tól az elkövetkező években.
Gyakorlatiasan szemléltetve mutatta meg azokat az új trendeket, lehetőségeket és kötelező elemeket, amelyekkel ki tudok tűnni majd a nagy zajból, ami körül vesz, várom, hogy belefoghassak. Pontosan éreztem az előadásai folyamán és az egész napon azt, amiről beszélt is: a baráti, közvetlen hangulatot, és a rengeteg pozitív energiát, amit átadott nekünk. Délután már csak azt éreztem: még, még, még kapni akarok belőle.
Köszönöm, hogy ott lehettem, alig várom a folytatást." 
Berényi Zsuzsa - Berényi Sminktetoválás

 

Varázslatos 01.11. Új kezdet! Elvarázsoltatok, még most is a hatása alatt vagyok...nemcsak sok hasznos információval gazdagodtam, hanem megerősítést is kaptam, hogy jó az irány és haladjak tovább az utamon...hálásan köszönöm" Illés Tóth Orsolya

 

" Micsoda tények, tudásanyag, értékek, szeretettel köszönöm! Nekem nagyon megérte befektetni az időmet, figyelmemet és a pénzemetúj tudás és megerősítések csokra. Szívből gratulálok Éva a munkásságodhoz!" Gulyás Melinda Forever Living Products

 

"Nagyon sok értékes gondolatot és olyan tudást kaptunk, ami a mai online megjelenésekben az emberek szívéhez és gondolkodásához segítenek zöld utat nyerni! Csodás diák, könnyen "emészthető" és élvezetes előadás! További sok sikert kívánok!" Katona Zsuzsanna

"Nagyszerű, önbizalom-erősítő gondolatokat, versenyképes tudást kaptunk. Csodás, hogy egyre több női előadó, kifejezetten ill. nőknek is szóló ismereteket tesz rendszerbe és oszt meg az érdeklődőkkel." Füvesiné Hoffmann Ágnes

 

"★ Hitelesség ★ Alázat ★ Szenvedély ★ Szakértelem ★ Élmény 5 csillagos brandépítés a Pálfi Éva Stílusakadémia jóvoltából

Amikor úgy jössz el egy egész napos továbbképzésről, hogy egy pillanatra sem lankadt a figyelmed, a lelkesedésed, az elhatározásod, sőt, szeretetbuborékban, hasznos információkkal és élményekkel feltöltve érzed magad a nap végén, akkor valami nagyon professzionálisnak voltál a része. Értéket átadni, miközben lélekben is felemeled a hallgatóságod, ez az oktatás magasiskolája. Pálfi Éva az ösztönösséget kiváló módon elegyíti a tudatossággal. Hiteles szakember, végtelenül pozitív kisugárzású előadó, aki a részletekre éppúgy figyel, mint a nagyobb összefüggésekre. Nemcsak tudással és tapasztalattal, hanem egy élménnyel is gazdagodtam, amit a kifogástalan helyszínválasztás és az apró figyelmességek tettek teljessé. Köszönöm!" Aigner Iván KK Moves

 

Melyik belépőjeggyel jössz?

 

B2W VIP Club Tagsággal: Az ajándék, amit a B2W VIP Clubhoz való csatlakozásodhoz most ajándékba kapsz

Pálfi Évától: egy 75.000 Ft értékű személyes konzultáció, melyet 1 éven belül használhatsz fel. Utána minden MEETUP INGYENES 1 éven keresztül!

És akkor még nem is beszéltünk az előadókról, akik kifejezetten NEKED készülnek olyan fontos tudással, amit szenvedélyesen szeretnének megosztani veled.

Karácsonyi Parti Belépőjeggyel: Gyere és ünnepelj velünk és élvezd 1 napig a tagság előnyeit.

Olyan, akár egy nyílt nap. Ja, nem, ez sokkal jobb, hiszen Geszti Péter jön előadni és kérdéseidre válaszolni és ott lesz mindenki, akikkel végre megismerkedhetsz!

 

 

1 éves

B2W VIP Klubtagság

 

 • Belépés Geszti Péter előadására

 • Belépés a Karácsonyi Partira

 • 1 évig INGYEN belépés az ÖSSZES MEETUPRA

 • Kapcsolatépítés zárt prémium közösségben

 • Oktatói platform

 • Közösségi eladótér

 • Tudásanyagok

120.000 Ft +áfa / fő /1 év

bruttó: 152.400 Ft (havonta: 10.000 Ft+áfa)

Jegyvásárlás

 

 

+ AJÁNDÉK:

+ Pálfi Évával 2 órás stratégiai konzultáció 75.000 Ft értékben, melyet 1 éven belül használhatsz fel

+ Design Stratégiai Tervező + 2019-es Színharmóniák ütős kampányaidhoz, hirdetéseidhez (e-book) 25.990 Ft értékben, konkrét kódokkal, amiket azonnal használni tudsz majd

 

Karácsonyi Parti Belépőjegy

 

 • Belépés Geszti Péter előadására

 • Kapcsolatépítés zárt prémium közösségben

22.000 Ft +áfa / fő

bruttó: 27.940 Ft

 

 

+ AJÁNDÉK:

+ Design Stratégiai Tervező + 2019-es Színharmóniák ütős kampányaidhoz, hirdetéseidhez (e-book) 25.990 Ft értékben, konkrét kódokkal, amiket azonnal használni tudsz majd. TIPP! Ketten jobban jártok:

 

Páros Belépőjegy:

37.000 Ft +áfa / 2 fő

bruttó: 46.990 Ft (18.500 Ft +áfa / 1 fő)

 

Légy a B2W VIP Club tagja!

Miért kell csatlakoznod a B2W Közösséghez?

 

https://webdesign.cdn.shoprenter.hu/custom/webdesign/image/cache/w31h31q80np1/pipa.jpg?v=1503148169   Mert kapcsolatépítéssel segíti a karrieredet: olyan emberek között leszel, akik nemcsak hogy megértik a céljaidat, hanem lehetőségük és erőforrásaik is vannak segíteni az elérésükben. (És ha valaki, akkor TE már biztosan tudod, mennyire fontos ez. Ha ezen az oldalon vagy.)

https://webdesign.cdn.shoprenter.hu/custom/webdesign/image/cache/w31h31q80np1/pipa.jpg?v=1503148169   Mert tudásanyagokkal, könyvekkel és tréningekkel, könyvekkel edukálja cégedet. Ha neked nincs időd minden héten ott csücsülni két fontos szakmai konfon (mert hébe-hóba azért dolgozni is kell), akkor légy osztályelső a piacodon a saját irodádból! Vagy otthonodból. Mert a B2W ebben is segít majd! A Fesztiválon felfedjük, hogy pontosan hogyan!

https://webdesign.cdn.shoprenter.hu/custom/webdesign/image/cache/w31h31q80np1/pipa.jpg?v=1503148169   Mert olyan eseményeket és meetupokat szervez, ahol könnyebben elérheted női vevőidet, és ahol olyan tippeket, trükköket, technikákat tanulsz majd, amelyekkel nemcsak te emelheted fel a vevőidet, hanem amelyek hatására ők is felemelnek majd téged.

https://webdesign.cdn.shoprenter.hu/custom/webdesign/image/cache/w31h31q80np1/pipa.jpg?v=1503148169   Mert folyamatosan kutatja a nők, mint célcsoport preferenciáit, prioritásait, vásárlási szokásait, hogy új eredményeket, az üzleti gyakorlatban bevethető tanulmányokat osszon meg a B2W közösség tagjaival.

Nos, ha úgy döntesz, hogy ott leszel a B2W Fesztiválon, akkor egy teljes éven át élvezed majd a B2W Közösség támogatását. SŐT!!!

https://webdesign.cdn.shoprenter.hu/custom/webdesign/image/cache/w31h31q80np1/pipa.jpg?v=1503148169  A B2W Közösség Platformja egy social + oktatói és sales oldal is egyben. Miért jó? Saját profilokat alakíthattok ki kapcsolatépítésre, eladásra (azonnali közvetlen bevétel az eladásaitokból), online oktatásokat tarthatsz, vagy vehetsz másoktól. Van egy előfeltétele ide tartozni: B2W VIP Club Tagsággal kell rendelkezned.

Óriási segítség a tudatos növekedéshez, sőt! Még ennél is több! Végre különleges, erős márkát építhetsz, támogató közösséggel a hátad mögött!

 

Egy elégedett női vásárló hálás,

szívesen ajánl tovább és újra visszatér hozzád,

mert szeretetet adhat és kaphat!

Helyszín:  HOLIDAY BEACH RESORT BUDAPEST / Budapest 1039, Piroska u. 5.

Időpont:  2018. december 14. péntek 15:00 - 20:00

  Jegyvásárlás >>  

 

 

Karácsonykor adni és kapni jó, ezért mi is meglepünk benneteket majd értékes ajándékokkal, de ez legyen addig is TITOK!

Ha úgy érzed, hogy szeretnél te is meglepetéssel készülni társaidnak akár csak egy aprósággal is, akkor írj nekünk: hello@b2w.hu

 

          

 

Kérdések, amik felmerülhetnek benned is:

 

 

    Nem vagyok nő. Valóak nekem is a B2W Club találkozói?

    - Naná! Neked ezt receptre kellene felírni! Így végre te is mélyebben megérted a legfőbb szempontokat, amikkel hathatsz a nőkre! Az összes női vevőd ott drukkol neked, hogy nyomj egyet a „Jegyvásárlás” gombra…

https://webdesign.cdn.shoprenter.hu/custom/webdesign/image/cache/w12h12q80np1/Brand%20Tervezo%20NAp/potty.jpg?v=null.1482236000     Nem vagyok egy marketing, design, szövegírás zseni, való nekem is ez a program?

    - Abszolút! Ha csak egy-egy apró tippet hazaviszel magaddal, már az behozza a belépődet és a ráfordított napodat! Plusz: érthetők leszünk, szakzsargonmentesek, mintha emberi lények lennénk. (Várj csak! És tényleg!)

https://webdesign.cdn.shoprenter.hu/custom/webdesign/image/cache/w12h12q80np1/Brand%20Tervezo%20NAp/potty.jpg?v=null.1482236000     Már rengeteg olyan előadáson voltam, amivel nem tudtam mit kezdeni a saját cégemben, ez is ilyen lesz?

    - Dehogy. Nem ezer fős rendezvényről van szó, hanem 50+ fősről. Ez azt jelenti, hogy kérdéseidre ott azonnal választ kaphatsz! Tippeket kapsz, példákat hallasz, technikákat tanulsz csupa olyan előadótól, aki a saját (női) célpiacukon már fényes sikereket könyvelhetnek el, és akik készek megosztani veled a sikereik titkát.

https://webdesign.cdn.shoprenter.hu/custom/webdesign/image/cache/w12h12q80np1/Brand%20Tervezo%20NAp/potty.jpg?v=null.1482236000     Marketinges vagyok, tanulok itt valami újat?  

    - Persze! Az egész B2W megközelítés új: friss, üde szellő a marketing fülledt és poros világában. KI NE HAGYD marketingesként!!!

https://webdesign.cdn.shoprenter.hu/custom/webdesign/image/cache/w12h12q80np1/Brand%20Tervezo%20NAp/potty.jpg?v=null.1482236000     Lesz az előadásokban SALES?  

    - Kizárt! Minden előadás színtiszta tudásanyag és tapasztalat, amit máshol nem hallhatsz. Senki nem akar beszervezni sehová, mi épp az ellenkező értékrendet képviseljük, felelősen és nagyon érzékenyen. Olyan előadásokat szervezünk, amiket a közösségünk kér, megszavaz, így te is dönthetsz majd, hogy kire vagy kíváncsi.

https://webdesign.cdn.shoprenter.hu/custom/webdesign/image/cache/w12h12q80np1/Brand%20Tervezo%20NAp/potty.jpg?v=null.1482236000     Majd ha már tartok ott, hogy ki tudjam fizetni, akkor majd egy következő alkalommal mehetek?

    - Ne várd meg, hogy még több pénzed bánja a rosszul felépített marketingre szánt keretedet! Ha rendbe rakod az alapokat, már az első hónapban érezhető a változás! Lassan elaprózva, vagy gyorsan lendületesen akarod cégedet fejleszteni?

https://webdesign.cdn.shoprenter.hu/custom/webdesign/image/cache/w12h12q80np1/Brand%20Tervezo%20NAp/potty.jpg?v=null.1482236000     Nekem nem nők a vevőim, de nőként személyes márkát építek. Nekem is hasznos a B2W VIP CLUB?

    - Maximálisan! Nagyon fontos, hogy ön-azonos maradhass a céges világban is, odafigyelj a képre, amit mutatsz magadról, és tudd, hogyan hathatsz eredményesen vevőidre. Amit itt kapsz, az átsugárzik mindenen, bármely iparágban!

https://webdesign.cdn.shoprenter.hu/custom/webdesign/image/cache/w12h12q80np1/Brand%20Tervezo%20NAp/potty.jpg?v=null.1482236000     Az én cégem nem divattal, vagy kozmetikumokkal foglalkozik. Nekem is jó?

    - Pontosan ezeket a sztereotípiákat szeretném eloszlatni! Ma már az autók és a házak vásárlásánál is ZÖMÉBEN nők mondják ki a végső szót! Mi, nők, műszaki szolgáltatásokat vásárolunk, vagy éppen nyújtunk, és most már m.i.n.d.e.n.h.o.l. ott vagyunk. El se hinnéd, milyen messzire elér a kezünk, úgyhogy igazán érdemes jóba lenni velünk! Ehhez a kulcsot pedig itt kapod meg.  

https://webdesign.cdn.shoprenter.hu/custom/webdesign/image/cache/w12h12q80np1/Brand%20Tervezo%20NAp/potty.jpg?v=null.1482236000     Ha még nincs cégem, akkor is érdemes elmennem rá?

    - Ha 20 év múlva lesz céged, ezek az alapok akkor is megállják a helyüket. A stratégián nem fog a fagy, a szél, nem kezdi ki az idő! Sőt, ha te épp tervezési fázisban vagy, mindenképpen gyere, hiszen könnyebb a helyes útra lépni, mint már egy elrontott szitut rendbe tenni! És nem utolsó sorban: fogadjunk, tudsz használni egy üde, friss hátszelet a megvalósítás tikkasztó (és néha picit félelmetes) melójában.

 

Helyszín:  HOLIDAY BEACH RESORT BUDAPEST / Budapest 1039, Piroska u. 5.

Időpont:  2018. december 14. péntek 15:00 - 20:00

  Jegyvásárlás >>  

 

Itt a helyed, várunk szeretettel!

 

 

Mi történik a jelentkezés után?

 

 1. Kapsz egy automatikus e-mailt a befizetéshez szükséges adatokkal

 2. Befizetésed beérkezésével véglegesíted helyedet az egész napos programra

 3. Kapsz egy csekklistát, amivel felkészülhetsz a nagy napra. Tudni fogod, hogy milyen információk kellenek ahhoz, hogy dolgozni tudjunk majd.

 4. A rendezvény előtt 10 nappal és 3 nappal is küldünk egy tájékoztató levelet minden információval kapcsolatban.

Ha eljössz, megváltozik minden, amit eddig márkád megjelenéséről hittél.

Jobb lesz vevőiddel a kommunikációd, stílusod és magabiztosabb leszel.

Nem lesz kérdés, hogy az, amit csinálsz csak neked tetszik-e, vagy vevőidet is rabul ejti! Innentől kezdve mindent tudni akar termékedről, szolgáltatásodról!

Ne habozz, ne várj a döntéssel, mert minden egyes nap csak kidobott pénz, ha nincsenek rendben az alapok!

A műsorváltozás jogát fenntartjuk, ám igyekszünk legalább olyan élményt, vagy nagyobbat adni, mint ami esetleg változhat.

 

 

Sajtó:

Társadalmi Szerepvállalás

 

A B2W kiáll a nőkre célzó tudatos, őszinte, egyenes marketingkommunikáció mellett, ezért arra törekszik, hogy a nőket és a nőkre célzó cégeket tudásanyagokkal, és a jövőt alakító példaértékű szakemberekkel segítse.

A B2W hiszi, hogy az okos marketingkommunikációnak társadalmi haszna van.

A B2W fókuszában a 21. századi nők élettani, biológiai és érzelmi megismerése áll, ezért folyamatosan kutatja és elemzi szokásaikat, élethelyzetüket annak érdekében, hogy a B2W-tudatos cégek marketingkommunikációja támogassa és segítse a nőket az előttük álló kihívásokkal való megbirkózásban, a nekik szánt termékek és szolgáltatások közti választásban, és hogy számukra a vásárlást egyszerűbbé, megnyugtatóvá, biztonságossá, de egyben a mindennapokból kiszakító élménnyé is tegye.

A B2W legjelentősebb szakmai csúcstalálkozója a B2W Fesztivál, mely évente kerül megrendezésre.

A B2W prémium közössége a B2W VIP Club, melyben a tagok kapcsolatépítéssel, tapasztalatmegosztással, tudásanyagokkal, és saját online közösségi platformmal fejlesztik magukat, és cégüket. Hónapról hónapra újabb meetupokat szervez tematikus előadássorozattal.

 

Mit jelent a B2W?

Jelentése: Business-to-Woman, melynek rövidítése: B2W®  

Márkanév is, mely jelöl egy értékteremtő közösséget a nőkért és a női fogyasztókra célzó cégekért. 

A B2W® ( Ejtsd: Bí-tu-vuí ), azaz a business-to-woman minden olyan nőkre célzó üzleti tevékenység (beleértve a kommunikációt, logisztikát, értékesítést, stb.), melyet a hirdető kifejezetten női célcsoporttal folytat. A női célcsoport lehet női vevőkre célzó business (B2B), és lehet női fogyasztó (B2C) is.

A B2W minden inspiráló gondolatával, kutatott és további kutatást igénylő részterületeivel együtt arra törekszik, hogy felhívja a figyelmet a női marketingkommunikáció fontosságára.

 
 
FONTOS! A B2W® nem szélsőséges feminista megkülönböztetés,
egészen egyszerűen figyelembe veszi azt a tényt,
hogy a nők és a férfiak élettani, biokémiai és érzelmi tulajdonságokban is mások.
Más teszi a nőket és más a férfiakat boldoggá.
Mások az erősségeik, gyengeségeik, stratégiájuk céljaik eléréséhez,
más a hangnemük, stílusuk és kapcsolatuk az emberekkel.
Más hatást vált ki egy nő és megint mást egy férfi az emberekből.
Ezért ma, amikor mindent perszonalizálunk, elengedhetetlen,
hogy megértsük a női fogyasztót, mint legnagyobb vásárlóerőt.
 
 

    Sajtóbelépő >>  

 

 

Utóirat:

 

Idáig eljutottál az olvasásban? Akkor TE vagy az, akit keresek! Nélküled meg sem rendezhetjük a Karácsonyi Partit! Ott a helyed! (Komolyan.)

Nézd, ha egészen idáig elolvastad az oldalt, mindketten tudjuk, hogy szívesen ott lennél velünk. Ezért téged semmiképpen sem szeretnélek elengedni.

Egyenes leszek: ez a rendezvény kihagyhatatlan. Csak az ajándék, amit a B2W VIP Clubhoz való csatlakozásodhoz most ajándékba kapsz Pálfi Évától egy 75.000 Ft értékű személyes konzultáció, melyet 1 éven belül használhatsz fel. Utána minden MEETUP INGYENES 1 éven keresztül! És akkor még nem is beszéltünk az előadókról, akik kifejezetten NEKED készülnek olyan fontos tudással, amit szenvedélyesen szeretnének megosztani.

De az ÜGY, ami mellé a jegyed megvásárlásával állsz, még fontosabb. Ne felejtsd a kijózanító számokat: a NŐK 91%-a elégedetlen.

Mert úgy érzik, hogy a reklámok nem értik meg őket. De a te céged más lesz. Első lépés: jegyvásárlás.

(Nem, nincs kibúvó.)

 

  Jegyvásárlás >>